Frokostretter med laks og kartofler

En fest med fisk med denne trio af hurtige og velsmagende måltider med både saftig og mør laks i centrum. Disse opskrifter er enkle, men byder på maksimal smag med minimal forberedelse.

Ingredienser

550 g
laksefilet
1 bundt
grønne asparges
360 g
kogte kartofler
4 skive
surdejsbrød
4 
æg
1 
citron
1 
lime
2 tsk.
peber
6 spsk.
olivenolie
2 spsk.
sesamfrø
80 g
rucolasalat
1 tsk.
cidereddike
1 tsk.
honning
3 spsk.
persille

Laksefrittata

Laksefrittata
Laksefrittata

Step 1

4  æg – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. peber – 60 g kogte kartofler – 0,25 bundt grønne asparges – 150 g bagt laks

Pisk æggene sammen med Kikkoman sojasauce med mindre salt og peber med en gaffel. Bland med de skiveskårne kartofler, hakket asparges og laksetern. 

Step 2

1 spsk. olivenolie – 1 spsk. persille – 20 g rucolasalat

Opvarm olivenolie på en stegepande. Tilsæt æggene og de andre ingredienser og steg det hele under låg, indtil æggene er stivnet. Pynt med persille og server retten oven på rucolasalat. 

Tip

Næringsindhold:1623 kJ / 378 kcal
25,3 gFedt
31 gProtein
7,1 gKulhydrater

Sandwiches med laksefyld

Sandwiches med laksefyld
Sandwiches med laksefyld

Step 1

150 g bagt laks – 0,5  lime (saften heraf) – 0,5  citron (saften heraf) – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 spsk. hakket persille

Fjern skindet fra laksen og smuldr laksekødet med en gaffel. Bland det med citron- og limesaft, Kikkoman sojasauce med mindre salt og persille.

Step 2

4 skive surdejsbrød – 20 g rucolasalat

Fordel laksefyldet på 2 skiver brød og læg rucolasalat ovenpå. Læg de sidste to skiver brød ovenpå salaten.

Step 3

0,25 bundt grønne asparges – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. sesamfrø

Steg asparges i olivenolie og drys med sesamfrø. Server dem sammen med de færdige sandwich. 

Tip

Næringsindhold:2096 kJ / 501 kcal
32,5 gFedt
20,7 gProtein
31 gKulhydrater

Bagt laks med citrus

Bagt laks med citrus
Bagt laks med citrus

Step 1

250 g laksefilet – 2 spsk. olivenolie – 1 tsk. peber – 1 spsk. hakket persille – 0,5  citron – 0,5  lime – 0,5 bundt grønne asparges – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt

Gnid laksefileten med 1 spsk. olivenolie, peber og persille. Skær lime og citron i skiver og læg dem oven på fisken. Gnid asparges med 1 spsk. olivenolie og Kikkoman sojasauce med mindre salt. Bag asparges sammen med fisken i 20 minutter ved 180 °C.

Step 2

300 g kogte kartofler – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. sesamfrø

Skær kartoflerne i kvarte. Steg dem i olivenolie og drys med sesamfrø. 

Step 3

40 g rucolasalat – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt1 tsk. cidereddike – 1 tsk. honning

Bland ingredienserne til dressingen grundigt sammen og hæld dressingen over rucolasalaten. Server salaten sammen med den bagte laks og asparges. 

Tip

Næringsindhold:2476 kJ / 592 kcal
38,5 gFedt
32 gProtein
29,7 gKulhydrater

Få mere at vide

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Er du interesseret i spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer?

Til nyhedsbrevet