

Frokostretter med hirse og grillede grøntsager
Gør denne uges madlavning ganske enkel med denne magiske hirsetrio: Alle opskrifter kombinerer frisk hirse og grøntsager til enten en mættende suppe, lækre, velsmagende pandekager eller farverige grøntsagsbowls. En indkøbstur, tre dejlige måltider – lad os komme i gang med madlavningen!
Grøntsagsbowl


Step 1

100 g kogt hirse – 2 spsk. hakket persille – 0,25 squash – 0,25 løg – 1 spsk. olivenolie
Bland den kogte hirse med persille. Skær courgette og løg i skiver, og steg dem i olivenolie.
Step 2

1 gulerod – 1 tomat – 0,5 rød peberfrugt
Skær guleroden i stave, tomaten i kvarte og peberfrugten i tern.
Læg alle ingredienserne i madpakken.
Step 3

3 spsk. yoghurt naturel – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. limesaft – 1 spsk. honning – 1 spsk. hakket persille
Bland ingredienserne til en sauce, og server den sammen med de resterende elementer.
Pandekager med squash og gulerod


Step 1

100 g kogt hirse – 0,25 squash – 1 gulerod – 1 æg – 0,5 tsk. peber – 1 spsk. hakket persille – 2 spsk. olivenolie
Vask squashen og vask og skræl guleroden. Riv grøntsagerne. Bland den kogte hirse med de revne grøntsager og ægget og krydr med peber og persille. Form små pandekager af massen og steg dem i olivenolie, indtil de er gyldenbrune.
Step 2

0,5 rød peberfrugt – 1 tomat – 0,25 løg – 1 spsk. olivenolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. citronsaft
Skær peberfrugt, tomat og løg i skiver og bland med Kikkoman sojasauce, olivenolie og citronsaft. Server dette sammen med pandekagerne.
Suppe med bagte grøntsager


Step 1

2 gulerødder – 0,5 squash – 3 tomater – 1 rød peberfrugt – 0,5 stort løg – 2 spsk. olivenolie – 2 spsk. hakket persille
Skær grøntsagerne i mindre stykker og vend dem i olivenolie og hakket persille. Læg dem på en bageplade og rist dem i 20 minutter ved 200 °C.
Step 2

1 liter grøntsagsbouillon – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 0,5 tsk. peber – 1 spsk. hakket persille – 100 g kogt hirse
Læg de bagte grøntsager i en gryde, hæld bouillon over og kog i 15 minutter. Purer med en håndblender, smag til med Kikkoman sojasauce, peber og persille og server retten sammen med hirsen.
Få mere at vide