Hurtige frokostretter – miso ramen på glas, ramen med stegte grøntsager og pak choi salat

En hurtig ramen og frisk salat, der næsten tilberedes af sig selv, lækre misonudler i en peanutsauce med grøntsager og pak choi med ristede peanuts i en misodressing. Klar, parat, start!

Ingredienser

3 tsk.
misopasta
1 tsk.
koncentreret grøntsagsbouillon
1 tsk.
sriracha
 ½ tsk.
stødt ingefær
 ½ tsk.
stødt chilipulver
300 g
pak choi
2 
gulerødder
100 g
tofu
80 g
afskallede edamamebønner
250 g
instant ramennudler
1 
løg
2 
fed hvidløg
1 spsk.
peanutbutter
2 spsk.
citronsaft
2 tsk.
sukker
60 ml
vand
Forårsløg til pynt
1 
agurk
1 tsk.
riseddike
4 spsk.
peanuts

Salat med pak choi, agurk, gulerod og nødder

Salat med pak choi, agurk, gulerod og nødder
Salat med pak choi, agurk, gulerod og nødder

Step 1

100 g pak choi – 1  agurk – 1  gulerod

Hak pak choi, riv guleroden, og skær agurken i skiver. 

Step 2

1 spsk. citronsaft – 4 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. riseddike – 1 tsk. sukker – 1 tsk. misopasta – 1  fed hvidløg – 0,25 tsk. stødt ingefær – 2 spsk. peanuts

Bland citronsaft, Kikkoman sesamolie, Kikkoman sojasauce, riseddike, sukker, misopasta, knust hvidløg og stødt ingefær i en skål. 
Rist nødderne på en tør stegepande.

Step 3

1  forårsløg

Hak forårsløget. Bland grøntsagerne med den tilberedte sauce, og drys med de ristede nødder og forårsløg. 

Tip

Næringsindhold:804 kJ / 192 kcal
13,6 gFedt
6,3 gProtein
9,5 gKulhydrater

Misonudler med grøntsager i peanutsauce

Misonudler med grøntsager i peanutsauce
Misonudler med grøntsager i peanutsauce

Step 1

150 g instant ramennudler – 100 g pak choi – 1  løg – 0,5  gulerod – 30 g afskallede edamamebønner – 1  fed hvidløg – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie

Kog nudlerne i henhold til pakkens anvisninger. 
Hak grøntsagerne fint og steg dem i Kikkoman sesamolie i 2 minutter under hyppig omrøring.

Step 2

1 spsk. peanutbutter – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. misopasta – 0,25 tsk. stødt chilipulver – 1 spsk. citronsaft – 1 tsk. sukker – 60 ml vand

Bland alle ingredienserne i en skål. Tilsæt dem til panden med grøntsager, tilsæt nudlerne og bland det hele sammen. 

Step 3

1  forårsløg – 2 spsk. peanuts

Hak peanuts og forårsløg. Læg nudlerne i en madkasse og drys med forårsløg og peanuts. 

Tip

Næringsindhold:2192 kJ / 523.5 kcal
19,5 gFedt
14,9 gProtein
68,2 gKulhydrater

Ramen på glas

Ramen på glas
Ramen på glas

Step 1

1 tsk. misopasta – 1 tsk. koncentreret grøntsagsbouillon – 2 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. sriracha – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce0,25 tsk. stødt ingefær – 0,25 tsk. stødt chilipulver

Tilsæt halvdelen af misopastaen, grøntsagsbouillonkoncentratet, Kikkoman sesamolie, sriracha, Kikkoman sojasauce, stødt ingefær og stødt chili til hvert af de to glas. 

Step 2

100 g pak choi – 0,5  gulerod – 100 g tofu – 50 g afskallede edamamebønner – 100 g instant ramennudler

Hak pak choi fint, skær guleroden i tynde stave og tofuen i tern. Læg grøntsager og tofu ned i glassene. Tilsæt edamamebønner og nudler. 
Hæld kogende vand over ingredienserne, vent 5 minutter, rør derpå indholdet igennem og server retten. 

Tip:

Når du køber instantnudler, så sørg for at vælge den slags, der ikke skal koges, men blot skal trække i kogende vand i 5 minutter.  

Næringsindhold:1017 kJ / 243 kcal
8 gFedt
11,1 gProtein
33,6 gKulhydrater

Få mere at vide

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Er du interesseret i spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer?

Til nyhedsbrevet