

Hurtige frokostretter – miso ramen på glas, ramen med stegte grøntsager og pak choi salat
En hurtig ramen og frisk salat, der næsten tilberedes af sig selv, lækre misonudler i en peanutsauce med grøntsager og pak choi med ristede peanuts i en misodressing. Klar, parat, start!
Ingredienser
Salat med pak choi, agurk, gulerod og nødder


Step 1

100 g pak choi – 1 agurk – 1 gulerod
Hak pak choi, riv guleroden, og skær agurken i skiver.
Step 2

1 spsk. citronsaft – 4 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. riseddike – 1 tsk. sukker – 1 tsk. misopasta – 1 fed hvidløg – 0,25 tsk. stødt ingefær – 2 spsk. peanuts
Bland citronsaft, Kikkoman sesamolie, Kikkoman sojasauce, riseddike, sukker, misopasta, knust hvidløg og stødt ingefær i en skål.
Rist nødderne på en tør stegepande.
Step 3

1 forårsløg
Hak forårsløget. Bland grøntsagerne med den tilberedte sauce, og drys med de ristede nødder og forårsløg.
Tip
Misonudler med grøntsager i peanutsauce


Step 1

150 g instant ramennudler – 100 g pak choi – 1 løg – 0,5 gulerod – 30 g afskallede edamamebønner – 1 fed hvidløg – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie
Kog nudlerne i henhold til pakkens anvisninger.
Hak grøntsagerne fint og steg dem i Kikkoman sesamolie i 2 minutter under hyppig omrøring.
Step 2

1 spsk. peanutbutter – 1 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 tsk. misopasta – 0,25 tsk. stødt chilipulver – 1 spsk. citronsaft – 1 tsk. sukker – 60 ml vand
Bland alle ingredienserne i en skål. Tilsæt dem til panden med grøntsager, tilsæt nudlerne og bland det hele sammen.
Step 3

1 forårsløg – 2 spsk. peanuts
Hak peanuts og forårsløg. Læg nudlerne i en madkasse og drys med forårsløg og peanuts.
Tip
Ramen på glas


Step 1

1 tsk. misopasta – 1 tsk. koncentreret grøntsagsbouillon – 2 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 tsk. sriracha – 2 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 0,25 tsk. stødt ingefær – 0,25 tsk. stødt chilipulver
Tilsæt halvdelen af misopastaen, grøntsagsbouillonkoncentratet, Kikkoman sesamolie, sriracha, Kikkoman sojasauce, stødt ingefær og stødt chili til hvert af de to glas.
Step 2

100 g pak choi – 0,5 gulerod – 100 g tofu – 50 g afskallede edamamebønner – 100 g instant ramennudler
Hak pak choi fint, skær guleroden i tynde stave og tofuen i tern. Læg grøntsager og tofu ned i glassene. Tilsæt edamamebønner og nudler.
Hæld kogende vand over ingredienserne, vent 5 minutter, rør derpå indholdet igennem og server retten.
Tip:
Når du køber instantnudler, så sørg for at vælge den slags, der ikke skal koges, men blot skal trække i kogende vand i 5 minutter.
Få mere at vide