Frokostretter med tofu og risnudler

Opdag den fyldige og sprudlende smag fra det asiatiske køkken i disse nemme, men varierede opskrifter. Nyd rispapirrullerne med sprød tofu og grøntsager, den forfriskende bowl med peanuts, tofu og nudler samt den varmende tofusuppe. Hver ret er fyldt med nærende grøntsager og indeholder proteinrig tofu, og du får her lækre måltider med minimal indkøb og forberedelse.

Ingredienser

6 
ark rispapir
400 g
kogte risnudler
460 g
tofu
2 
røde peberfrugter
2 
squash
1 
lang agurk
100 g
rødkål
100 g
grønne ærter
5 spsk.
hakkede peanuts
6 spsk.
frisk koriander
2 spsk.
olivenolie
1 spsk.
ahornsirup
3 spsk.
limesaft
2 spsk.
peanutbutter
500 g
tomatpure
500 ml
grøntsagsbouillon

Grøntsagssuppe med tofu

Grøntsagssuppe med tofu
Grøntsagssuppe med tofu

Step 1

180 g tofu – 1  rød peberfrugt – 1  squash – 20 g rødkål – 40 g ærter – 2 spsk. olivenolie – 500 g tomatpure – 500 ml grøntsagsbouillon

Skær tofu og grøntsager i tern. Steg dem i olivenolie sammen med ærterne. Tilsæt tomatpure og bouillon, og lad det hele simre i 20 minutter.

Step 2

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce80 g kogte risnudler – 2 spsk. hakkede peanuts – 2 spsk. frisk koriander

Smag til med Kikkoman sojasauce og server sammen med nudler, nødder og koriander. 

Næringsindhold:2142 kJ / 512 kcal
25,6 gFedt
26,4 gProtein
43,4 gKulhydrater

Nudelbowl med peanuttofu

Nudelbowl med peanuttofu
Nudelbowl med peanuttofu

Step 1

180 g tofu – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. peanutbutter – 2 spsk. limesaft – 1 spsk. hakkede peanuts

Bland Kikkoman sojasauce med peanutbutter og limesaft. Skær tofuen i skiver og steg den i Kikkoman sesamolie. Tilsæt sauceblandingen og steg i yderligere et minut. Drys med peanuts. 

Step 2

0,5  rød peberfrugt – 0,5  lang agurk – 0,5  squash – 40 g rødkål – 40 g kogte ærter – 200 g kogte risnudler – 2 spsk. frisk koriander

Skær grøntsagerne i skiver og læg dem i en madkasse sammen med tofu, kogte ærter, nudler og koriander. 

Næringsindhold:1723 kJ / 412 kcal
18,4 gFedt
21,5 gProtein
39,5 gKulhydrater

Rispapirruller med tofu

Rispapirruller med tofu
Rispapirruller med tofu

Step 1

6  ark rispapir – 100 g tofu – 0,5  rød peberfrugt – 0,5  lang agurk – 40 g rødkål – 0,5  squash

Skær grøntsagerne og tofu i stave. Læg rispapirarkene i vand, indtil de er bløde.

Step 2

120 g kogte risnudler – 20 g kogte ærter – 2 spsk. hakkede peanuts

Læg en portion nudler, tofu, grøntsagsstave, kogte ærter og nødder på et ark rispapir. Rul det forsigtigt sammen omkring fyldet. 

Step 3

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 spsk. ahornsirup – 1 spsk. limesaft – 1 spsk. peanutbutter – 2 spsk. frisk koriander

Bland ingredienserne til saucen sammen og server den sammen med rispapirrullerne og koriander. 

Næringsindhold:1949 kJ / 466 kcal
20 gFedt
19,3 gProtein
50 gKulhydrater

Få mere at vide

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Er du interesseret i spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer?

Til nyhedsbrevet