

Frokostretter med tofu og risnudler
Opdag den fyldige og sprudlende smag fra det asiatiske køkken i disse nemme, men varierede opskrifter. Nyd rispapirrullerne med sprød tofu og grøntsager, den forfriskende bowl med peanuts, tofu og nudler samt den varmende tofusuppe. Hver ret er fyldt med nærende grøntsager og indeholder proteinrig tofu, og du får her lækre måltider med minimal indkøb og forberedelse.
Ingredienser
Grøntsagssuppe med tofu


Step 1

180 g tofu – 1 rød peberfrugt – 1 squash – 20 g rødkål – 40 g ærter – 2 spsk. olivenolie – 500 g tomatpure – 500 ml grøntsagsbouillon
Skær tofu og grøntsager i tern. Steg dem i olivenolie sammen med ærterne. Tilsæt tomatpure og bouillon, og lad det hele simre i 20 minutter.
Step 2

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 80 g kogte risnudler – 2 spsk. hakkede peanuts – 2 spsk. frisk koriander
Smag til med Kikkoman sojasauce og server sammen med nudler, nødder og koriander.
Nudelbowl med peanuttofu


Step 1

180 g tofu – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. peanutbutter – 2 spsk. limesaft – 1 spsk. hakkede peanuts
Bland Kikkoman sojasauce med peanutbutter og limesaft. Skær tofuen i skiver og steg den i Kikkoman sesamolie. Tilsæt sauceblandingen og steg i yderligere et minut. Drys med peanuts.
Step 2

0,5 rød peberfrugt – 0,5 lang agurk – 0,5 squash – 40 g rødkål – 40 g kogte ærter – 200 g kogte risnudler – 2 spsk. frisk koriander
Skær grøntsagerne i skiver og læg dem i en madkasse sammen med tofu, kogte ærter, nudler og koriander.
Rispapirruller med tofu


Step 1

6 ark rispapir – 100 g tofu – 0,5 rød peberfrugt – 0,5 lang agurk – 40 g rødkål – 0,5 squash
Skær grøntsagerne og tofu i stave. Læg rispapirarkene i vand, indtil de er bløde.
Step 2

120 g kogte risnudler – 20 g kogte ærter – 2 spsk. hakkede peanuts
Læg en portion nudler, tofu, grøntsagsstave, kogte ærter og nødder på et ark rispapir. Rul det forsigtigt sammen omkring fyldet.
Step 3

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 spsk. ahornsirup – 1 spsk. limesaft – 1 spsk. peanutbutter – 2 spsk. frisk koriander
Bland ingredienserne til saucen sammen og server den sammen med rispapirrullerne og koriander.
Få mere at vide