

Frokostretter – rispapirruller med rejer, tomatsuppe med fisk, wokstegt rispapir
Tre hele måltider: Lækre rulle med rejer i hvidløg og chili, en cremet suppe af torsk og tomat samt wokstegte grøntsager med rispapirnudler. Et helt sæt retter med kun få ingredienser.
Ingredienser
Wokstegte grøntsager og rispapirnudler


Step 1

8 rispapir – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie
Læg 4 ark rispapir i blød i varmt vand, indtil de er bløde. Fjern dem og læg dem oven på hinanden på et spækbræt penslet med Kikkoman sesamolie. Pres dem sammen, så de klistrer fast til hinanden, og læg dem tilbage i skålen med vand i 2 minutter. Læg dem på spækbrættet og skær dem i 1-2 cm brede strimler med en olieret kniv. Hæld strimlerne tilbage i vandet og skil dem fra hinanden med hånden. Så snart strimlerne løsner sig fra hinanden, lægges de i en tør skål.
Gentag det samme med de resterende 4 ark rispapir.
Step 2

1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 0,13 rødkål – 0,5 gul peberfrugt – 0,5 gulerod – 1 løg – 2 fed hvidløg – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 0,5 spsk. honning
Hak kål, peberfrugt, gulerod og løg, og steg det hele på en pande med Kikkoman sesamolie. Tilsæt hakket hvidløg. Bland Kikkoman sojasauce med honning. Hæld det på panden og bland det med grøntsagerne og rispapirnudlerne.
Step 3

1 spsk. sesamfrø – 1 forårsløg
Hak forårsløg. Drys forårsløg og sesamfrø over retten inden servering.
Tip
Fiskesuppe med rejer og torsk


Step 1

1 spsk. smør – 3 fed hvidløg – 0,25 gul peberfrugt – 0,5 chili
Pil og hak hvidløget. Skær peberfrugt og chili i små tern. Smelt smørret på en stegepande ved middel varme. Steg grøntsagerne på panden i 1 minut.
Step 2

500 g tomatpassata – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 liter grøntsagsbouillon
Opvarm grøntsagsbouillonen. Hæld tomatpassata, Kikkoman sojasauce og varm bouillon ned til grøntsagerne. Lad det simre i 10 minutter.
Step 3

200 g rejer – 300 g torskefilet – 0,5 lime – 100 ml kokosmælk – 1 bundt persille eller koriander
Hak persille eller koriander. Rens rejerne og fjern halerne. Skær torsken i tykke tern. Læg torsken ned i suppen og tilsæt rejerne 5 minutter senere. Kog i yderligere 5 minutter. Smag til med limesaft og kokosmælk, og server suppen med hakket persille eller koriander.
Tip
Rispapirruller med grøntsager, rejer og peanutsauce


Step 1

4 salatblade – 0,5 gulerod – 0,25 gul peberfrugt – 0,13 rødkål
Vask grøntsagerne og skær gulerod, peberfrugt og kål i meget fine strimler.
Step 2

150 g rejer – 1 spsk. smør – 1 fed hvidløg – 0,25 chili – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Vask rejerne. Smelt smørret på en pande. Tilsæt rejerne og steg i 1 minut. Tilsæt knust hvidløg, chili i skiver og Kikkoman sojasauce. Steg i yderligere 3-4 minutter og stil det til side for at køle af.
Step 3

4 ark rispapir
Blødgør rispapiret i lunkent vand. Læg grøntsagerne på papiret og begynd at rulle det sammen. Inden rullen lukkes helt, fyldes rejerne i rullen.
Step 4

2 spsk. peanutbutter – 1 spsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. limesaft – 1 spsk. honning – 4 spsk. vand
Bland alle ingredienserne sammen i en skål, indtil blandingen er glat. Server rispapirrullerne sammen med peanutsaucen.
Tip:
For en vegansk udgave kan rejerne erstattes med finthakket tofu, der pakkes ind sammen med grøntsagerne efter stegning.
Få mere at vide