

Frokostretter med halloumiost
Halloumi-himlen: Bring det græske solskinsvejr til bordet med disse tre frokostretter baseret på halloumiost. Fra grillede pitabrød med halloumi og en krydret grøntsagsbowl med halloumi til sydende spyd med halloumi og grøntsager oven på ris. Perfekt til en uges lækker variation.
Halloumispyd serveret på ris med krydderurter


Step 1

150 g kogt basmatiris – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 1 spsk. timian – 1 spsk. oregano – 200 g halloumi – 1 spsk. olivenolie
Bland de kogte ris med Kikkoman sojasauce med mindre salt og krydderurter. Fordel risen i madpakkerne. Skær halloumien i tern og steg dem på en grillpande.
Step 2

1 grøn peberfrugt – 1 lang agurk – 1 avocado – 20 g frisk spinat
Skær peberfrugten i store tern og agurken i skiver. Sæt dem på spyd sammen med halloumien. Server spyddene sammen med ris, spinat og avocado i skiver.
Bowl med stegt halloumi


Step 1

150 g kogt basmatiris – 200 g halloumi – 1 spsk. olivenolie
Læg risen i madpakkerne. Skær halloumien i tern og steg dem i olivenolie, indtil de er gyldne.
Step 2

1 avocado – 0,5 grøn peberfrugt – 0,5 lang agurk
Skær avocado, peberfrugt og agurk i tern.
Step 3

30 g frisk spinat – 3 spsk. græsk yoghurt – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 0,5 tsk. peber – 0,5 spsk. timian – 0,5 spsk. oregano
Bland ingredienserne til saucen. Server det hele sammen med ris og spinat.
Pitabrød med grillet halloumi


Step 1

2 spsk. græsk yoghurt – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce Med Mindre Salt – 2 spsk. citronsaft – 1 spsk. olivenolie – 2 pitabrød
Bland ingredienserne til saucen og fordel saucen i pitabrødene.
Step 2

200 g halloumi – 0,5 spsk. timian – 0,5 spsk. oregano – 1 spsk. olivenolie
Skær halloumien i to halvdele, gnid osten med olivenolie og krydderurter, og steg den på begge sider på en grillpande.
Step 3

1 avocado – 0,5 grøn peberfrugt – 0,5 lang agurk – 20 g frisk spinat
Fyld pitabrødene med spinat, snittede grøntsager og grillet halloumi.
Få mere at vide