

Seje cookies med chokolade og cashews
Seje cookies fyldt med bløde chokoladestykker og sprøde cashewnødder. Smagen rundes af med dybden af umami fra Kikkoman sojasauce så der opstår en uimodståelig sød og velsmagende lækkerbisken.
Fremgangsmåde
Step 1

280 g hvedemel – 2 tsk. majsstivelse – ½ tsk. natron – 170 g blødt smør – 200 g brun farin – 100 g sukker – 2 tsk. vaniljepasta – 4 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 æg
Forvarm ovnen til 180°C, og læg bagepapir på to ovnplader. Bland mel, majsstivelse og natron sammen. Pisk æggene med brun farin og sukker i 2-3 minutter. Rør vaniljepasta, Kikkoman sojasauce og æg i.
Step 2

100 g chokoladeknapper eller -stykker – 50 g hakkede cashewnødder
Fold hurtigt melblandingen i og fold chokoladeknapper samt cashewnødder i. Brug en isske eller to skeer til at forme dine cookies, og læg dem på de forberedte ovnplader med god plads imellem hver cookie. Bag dem i ca. 10 minutter.
Step 3

50 g chokoladeknapper eller -stykker
Så snart de færdigbagte cookies kommer ud af ovnen, pres de resterende chokoladeknapper ned i de varme cookies. Lad dem køle af på en bagerist.
Tip:
Gør dine cookies endnu bedre med en trio af chokolade: hvid, mørk og mælkechokolade.
Hvis du gerne vil have XXL cookies, kan du blot forme større cookies og sørge, for at der er god plads omkring dem på bagepladen.
Opskrifts-ID: 1493
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide