Seje cookies med chokolade og cashews
Seje cookies med chokolade og cashews

Seje cookies med chokolade og cashews

4,8 4 Bedømmelse
Samlet tid 30 min.
20 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

Seje cookies fyldt med bløde chokoladestykker og sprøde cashewnødder. Smagen rundes af med dybden af umami fra Kikkoman sojasauce så der opstår en uimodståelig sød og velsmagende lækkerbisken.

Ingredienser

30 Portioner
280 g
hvedemel
2 tsk.
majsstivelse
 ½ tsk.
natron
170 g
blødt smør
200 g
brun farin
100 g
sukker
2 tsk.
vaniljepasta
1 
æg
150 g
chokoladeknapper eller -stykker
50 g
hakkede cashewnødder
Næringsindhold:630 kJ / 152 kcal
7 gFedt
2 gProtein
19,8 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

280 g hvedemel – 2 tsk. majsstivelse –  ½ tsk. natron – 170 g blødt smør – 200 g brun farin – 100 g sukker – 2 tsk. vaniljepasta – 4 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1  æg

Forvarm ovnen til 180°C, og læg bagepapir på to ovnplader. Bland mel, majsstivelse og natron sammen. Pisk æggene med brun farin og sukker i 2-3 minutter. Rør vaniljepasta, Kikkoman sojasauce og æg i.

Step 2

100 g chokoladeknapper eller -stykker – 50 g hakkede cashewnødder

Fold hurtigt melblandingen i og fold chokoladeknapper samt cashewnødder i. Brug en isske eller to skeer til at forme dine cookies, og læg dem på de forberedte ovnplader med god plads imellem hver cookie. Bag dem i ca. 10 minutter.

Step 3

50 g chokoladeknapper eller -stykker

Så snart de færdigbagte cookies kommer ud af ovnen, pres de resterende chokoladeknapper ned i de varme cookies. Lad dem køle af på en bagerist.

Tip:

Gør dine cookies endnu bedre med en trio af chokolade: hvid, mørk og mælkechokolade. 

Hvis du gerne vil have XXL cookies, kan du blot forme større cookies og sørge, for at der er god plads omkring dem på bagepladen.

Opskrifts-ID: 1493

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

280 g hvedemel – 2 tsk. majsstivelse – ½ tsk. natron – 170 g blødt smør – 200 g brun farin – 100 g sukker – 2 tsk. vaniljepasta – 4 tsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 æg

Forvarm ovnen til 180°C, og læg bagepapir på to ovnplader. Bland mel, majsstivelse og natron sammen. Pisk æggene med brun farin og sukker i 2-3 minutter. Rør vaniljepasta, Kikkoman sojasauce og æg i.

100 g chokoladeknapper eller -stykker – 50 g hakkede cashewnødder

Fold hurtigt melblandingen i og fold chokoladeknapper samt cashewnødder i. Brug en isske eller to skeer til at forme dine cookies, og læg dem på de forberedte ovnplader med god plads imellem hver cookie. Bag dem i ca. 10 minutter.

50 g chokoladeknapper eller -stykker

Så snart de færdigbagte cookies kommer ud af ovnen, pres de resterende chokoladeknapper ned i de varme cookies. Lad dem køle af på en bagerist.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.