

Forårsruller med svampe og vietnamesisk dip
Friske og appetitlige forårsruller fyldt med pulled kongeøstershatte, sprød salat, duftende koriander og mynte samt sprøde nødder, serveret med en syrlig vietnamesisk dip. Retten er god som forret eller som et forfriskende hovedmåltid.
Ingredienser
Vietnamesisk dip:
Fremgangsmåde
Step 1

200 g kongeøstershatte, pulled – 40 ml Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie – 1 g five spice-krydderi – 1 spsk. stegeolie
Opvarm en pande over middelhøj varme og tilsæt et stænk olie. Steg pulled kongeøstershatte i ca. 5-7 minutter, indtil de er møre og gyldenbrune. Tilsæt Kikkoman poke sauce og five spice-krydderi og lad det stege i yderligere et minut. Lad det derefter køle af.
Step 2

50 g salat, strimlet – 10 g frisk koriander – 10 g frisk mynte – 30 g ristede peanuts – 100 g kogte vermicelli-nudler – 9 rispapir til forårsrullerne
Fyld en dyb tallerken med koldt vand. Dyp rispapiret i vandet i et par sekunder, indtil det bliver blødt, og læg det på en ren overflade. Læg en lille håndfuld strimlet salat i midten af rispapiret og en portion kogte vermicelli-nudler, svampe, koriander, mynte og hakkede nødder ovenpå. Fold siderne af rispapiret omkring fyldet, og rul det stramt sammen fra den ene ende for at lukke fyldet inde. Gentag hele processen med de resterende ingredienser.
Step 3

1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 spsk. limesaft – 2 spsk. sukker – 1 fed hvidløg, hakket – 1 lille chili, finthakket
Pisk Kikkoman sojasauce, limesaft, sukker, hakket hvidløg og finthakket chili sammen i en lille skål, indtil sukkeret er opløst. Server den færdige dip sammen med forårsrullerne.
Opskrifts-ID: 1438
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide