

Kartoffelgryderet med oliven og racletteost
Gryderet med kartofler og kalamata oliven med tørret oregano og afrundet med smeltet racletteost. En ret, der er perfekt som hyggelig aftensmad for to.
Fremgangsmåde
Step 1

300 g små kartofler – 2 spsk. olie – 1 løg, finthakket – 2 fed hvidløg, hakket – 70 g kalamata oliven, udstenede og halverede – 350 ml grøntsagsbouillon – 3 kviste frisk timian – 1 tsk. tørret oregano – 4 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer – 4 spsk. Kikkoman Teriyaki Marinade
Opvarm olien i en gryde over direkte flammer. Steg de hakkede løg og hvidløg, indtil de er bløde. Tilsæt kartofler og steg dem, indtil de begynder at tage farve. Tilsæt grøntsagsbouillon og rør timian og oregano (revet i mindre stykker) i gryden. Smag til med Kikkoman ponzu citrus sojasauce og Kikkoman teriyaki marinade. Bring gryderetten i kog og lad den simre i 25-30 minutter, indtil kartoflerne er møre. Rør kalamata oliven i og lad dem simre med i 4-5 minutter.
Step 2

150 g racletteost, i skiver – 2 skive tørt brød
Tilsæt brødskiver i de sidste to minutters tilberedningstid og dæk med skiver af racletteost. Lad osten smelte i 3-4 minutter inden servering.
Opskrifts-ID: 1445
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide