Kartoffelgryderet med oliven og racletteost
Kartoffelgryderet med oliven og racletteost

Kartoffelgryderet med oliven og racletteost

Samlet tid 50 min.
10 min. Arbejdstid
40 min. Tilberedningstid

Gryderet med kartofler og kalamata oliven med tørret oregano og afrundet med smeltet racletteost. En ret, der er perfekt som hyggelig aftensmad for to.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
små kartofler
2 spsk.
olie
1 
løg, finthakket
2 
fed hvidløg, hakket
70 g
kalamata oliven, udstenede og halverede
350 ml
grøntsagsbouillon
3 
kviste frisk timian
1 tsk.
tørret oregano
150 g
racletteost, i skiver
2 skive
tørt brød
Næringsindhold:1.885 kJ / 450 kcal
30 gFedt
14 gProtein
32 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

300 g små kartofler – 2 spsk. olie – 1  løg, finthakket – 2  fed hvidløg, hakket – 70 g kalamata oliven, udstenede og halverede – 350 ml grøntsagsbouillon – 3  kviste frisk timian – 1 tsk. tørret oregano – 4 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer4 spsk. Kikkoman Teriyaki Marinade

Opvarm olien i en gryde over direkte flammer. Steg de hakkede løg og hvidløg, indtil de er bløde. Tilsæt kartofler og steg dem, indtil de begynder at tage farve. Tilsæt grøntsagsbouillon og rør timian og oregano (revet i mindre stykker) i gryden. Smag til med Kikkoman ponzu citrus sojasauce og Kikkoman teriyaki marinade. Bring gryderetten i kog og lad den simre i 25-30 minutter, indtil kartoflerne er møre. Rør kalamata oliven i og lad dem simre med i 4-5 minutter.

Step 2

150 g racletteost, i skiver – 2 skive tørt brød

Tilsæt brødskiver i de sidste to minutters tilberedningstid og dæk med skiver af racletteost. Lad osten smelte i 3-4 minutter inden servering.

Opskrifts-ID: 1445

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

300 g små kartofler – 2 spsk. olie – 1 løg, finthakket – 2 fed hvidløg, hakket – 70 g kalamata oliven, udstenede og halverede – 350 ml grøntsagsbouillon – 3 kviste frisk timian – 1 tsk. tørret oregano – 4 spsk. Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og citronaromaer4 spsk. Kikkoman Teriyaki Marinade

Opvarm olien i en gryde over direkte flammer. Steg de hakkede løg og hvidløg, indtil de er bløde. Tilsæt kartofler og steg dem, indtil de begynder at tage farve. Tilsæt grøntsagsbouillon og rør timian og oregano (revet i mindre stykker) i gryden. Smag til med Kikkoman ponzu citrus sojasauce og Kikkoman teriyaki marinade. Bring gryderetten i kog og lad den simre i 25-30 minutter, indtil kartoflerne er møre. Rør kalamata oliven i og lad dem simre med i 4-5 minutter.

150 g racletteost, i skiver – 2 skive tørt brød

Tilsæt brødskiver i de sidste to minutters tilberedningstid og dæk med skiver af racletteost. Lad osten smelte i 3-4 minutter inden servering.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.