Orzo-pastasalat med sommergrøntsager
Orzo-pastasalat med sommergrøntsager

Orzo-pastasalat med sommergrøntsager

4,8 4 Bedømmelse
Samlet tid 28 min.
20 min. Arbejdstid
8 min. Tilberedningstid

Denne orzo-salat er fyldt med sommerens smage! Den indeholder en blanding af mør pasta, sprøde grøntsager, pecorino romano og en syrlig limedressing – perfekt som et let måltid eller som tilbehør.

Ingredienser

2 Portioner
120 g
orzo-pasta
2 spsk.
frisk limesaft
2 spsk.
olivenolie
1 spsk.
honning
50 g
cherrytomater
50 g
agurk, i tern
1 
gul peberfrugt, i tern
1 
forårsløg, i tern
35 g
revet pecorino romano ost
10 g
friske krydderurter som pynt (f.eks. basilikum, dild eller persille)
Næringsindhold:1.465 kJ / 350 kcal
15 gFedt
10 gProtein
45 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

120 g orzo-pasta

Kog orzo-pastaen i saltet vand i henhold til pakkens anvisninger. Hæld derefter vandet fra, og lad pastaen køle af.

Step 2

2 spsk. frisk limesaft – 2 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. honning

Pisk limesaft, olivenolie, honning og Kikkoman sojasauce sammen til en dressing i en lille skål.

Step 3

50 g cherrytomater – 50 g agurk, i tern – 1  gul peberfrugt, i tern – 1  forårsløg, i tern – 35 g revet pecorino romano ost – 10 g friske krydderurter som pynt (f.eks. basilikum, dild eller persille) – 40 ml Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie

Bland den afkølede orzo pasta med sommergrøntsagerne i tern i en stor skål. Hæld limedressingen over salaten, og vend det hele forsigtigt sammen. Pynt salaten med friske krydderurter, revet pecorino romano og Kikkoman poke sauce.

Opskrifts-ID: 1448

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

120 g orzo-pasta

Kog orzo-pastaen i saltet vand i henhold til pakkens anvisninger. Hæld derefter vandet fra, og lad pastaen køle af.

2 spsk. frisk limesaft – 2 spsk. olivenolie – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. honning

Pisk limesaft, olivenolie, honning og Kikkoman sojasauce sammen til en dressing i en lille skål.

50 g cherrytomater – 50 g agurk, i tern – 1 gul peberfrugt, i tern – 1 forårsløg, i tern – 35 g revet pecorino romano ost – 10 g friske krydderurter som pynt (f.eks. basilikum, dild eller persille) – 40 ml Kikkoman sauce for poke bowl baseret på sojasauce og sesamolie

Bland den afkølede orzo pasta med sommergrøntsagerne i tern i en stor skål. Hæld limedressingen over salaten, og vend det hele forsigtigt sammen. Pynt salaten med friske krydderurter, revet pecorino romano og Kikkoman poke sauce.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.