Ranch-mayo dip med bagte blomkålsstykker med kimchi
Ranch-mayo dip med bagte blomkålsstykker med kimchi

Ranch-mayo dip med bagte blomkålsstykker med kimchi

Samlet tid30 min.
10 min.Arbejdstid
20 min.Tilberedningstid

Krydrede, ovnbagte blomkålsbuketter sammen med en lækker ranch-mayo dip er en ren smagssensation! Denne ret passer perfekt til alle slags måltider eller som lækker fingermad.

Ingredienser

2 Portioner

Ranch-mayo dip:

2 spsk.
kærnemælk
3 spsk.
mayonnaise
1 spsk.
yoghurt naturel
1 spsk.
citronsaft
1 tsk.
citronskal
1 
fed hvidløg, hakket
2 spsk.
hakkede forårsløg
1 spsk.
hakket dild
1 spsk.
hakket persille
2 spsk.
ristede solsikkefrø

Ovnbagt blomkål:

1 
lille blomkål
2 spsk.
yoghurt, naturel
2 spsk.
olivenolie
1 spsk.
hakket chili
Næringsindhold:2230 kJ / 533 kcal
45,2 gFedt
12,5 gProtein
15,6 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

2 spsk. kærnemælk – 3 spsk. mayonnaise – 1 spsk. yoghurt naturel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. citronsaft – 1 tsk. citronskal – 1  fed hvidløg, hakket – 2 spsk. hakkede forårsløg – 1 spsk. hakket dild – 1 spsk. hakket persille – 2 spsk. ristede solsikkefrø

Bland alle ingredienserne til dippen godt sammen, og stil dippen på køl.

Step 2

1  lille blomkål – 4 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 spsk. yoghurt, naturel – 2 spsk. olivenolie – 1 spsk. hakket chili

Opvarm ovnen til 200 °C. Skær blomkålen i små buketter. Vend dem i en blanding af Kikkoman kimchi chilisauce, yoghurt, olivenolie og chili.

Step 3

Anret blomkålsbuketterne på en ovnplade med bagepapir. Bag dem i omtrent 20 minutter, indtil de er møre. Server dem sammen med ranch-mayo dippen. 

Opskrifts-ID: 1251

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 spsk. kærnemælk – 3 spsk. mayonnaise – 1 spsk. yoghurt naturel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 spsk. citronsaft – 1 tsk. citronskal – 1 fed hvidløg, hakket – 2 spsk. hakkede forårsløg – 1 spsk. hakket dild – 1 spsk. hakket persille – 2 spsk. ristede solsikkefrø

Bland alle ingredienserne til dippen godt sammen, og stil dippen på køl.

1 lille blomkål – 4 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 spsk. yoghurt, naturel – 2 spsk. olivenolie – 1 spsk. hakket chili

Opvarm ovnen til 200 °C. Skær blomkålen i små buketter. Vend dem i en blanding af Kikkoman kimchi chilisauce, yoghurt, olivenolie og chili.

Anret blomkålsbuketterne på en ovnplade med bagepapir. Bag dem i omtrent 20 minutter, indtil de er møre. Server dem sammen med ranch-mayo dippen. 

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.