

Ranch-mayo dip med bagte blomkålsstykker med kimchi
Krydrede, ovnbagte blomkålsbuketter sammen med en lækker ranch-mayo dip er en ren smagssensation! Denne ret passer perfekt til alle slags måltider eller som lækker fingermad.
Ingredienser
Ranch-mayo dip:
Ovnbagt blomkål:
Fremgangsmåde
Step 1

2 spsk. kærnemælk – 3 spsk. mayonnaise – 1 spsk. yoghurt naturel – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 1 spsk. citronsaft – 1 tsk. citronskal – 1 fed hvidløg, hakket – 2 spsk. hakkede forårsløg – 1 spsk. hakket dild – 1 spsk. hakket persille – 2 spsk. ristede solsikkefrø
Bland alle ingredienserne til dippen godt sammen, og stil dippen på køl.
Step 2

1 lille blomkål – 4 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi – 2 spsk. yoghurt, naturel – 2 spsk. olivenolie – 1 spsk. hakket chili
Opvarm ovnen til 200 °C. Skær blomkålen i små buketter. Vend dem i en blanding af Kikkoman kimchi chilisauce, yoghurt, olivenolie og chili.
Step 3
Anret blomkålsbuketterne på en ovnplade med bagepapir. Bag dem i omtrent 20 minutter, indtil de er møre. Server dem sammen med ranch-mayo dippen.
Opskrifts-ID: 1251
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide