Nemme fisketacos med sprøde grøntsager
Tacos på en frisk og ny måde! Denne udgave med let krydret fisk, yoghurtsauce med sennep og sæsonens sprøde grøntsager vil falde i de flestes smag.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1
Bland Kikkoman Sojasauce, 1 tsk. olivenolie, honning og Kikkoman Kimchi Chilisauce sammen i en skål. Tilsæt fisk og hvidløgspulver og rør det hele sammen. Sæt fisken på køl i mindst 60 minutter.
Step 2
Hak løget fint og skær tomaterne i små stykker. Skær radiserne og agurken i tynde skiver og skær avocadoen i skiver.
Step 3
Bland naturel yoghurt med de to slags sennep.
Step 4
Opvarm resten af olien på en pande og steg fisken på begge sider. Når fisken er tilberedt, stilles den til side, så den kan køle let af. Herefter rives stykkerne let fra hinanden med en gaffel.
Step 5
Fyld hver taco med avocado, radiser, agurk, fisk, tomater og løg. Pynt med sauce og mynteblade.
Tip:
Hvis du kan lide krydret mad, kan du tilføje en hel teskefuld Kikkoman Kimchi Chilisauce i stedet for den halve teskefuld.
Opskrifts-ID: 1148
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide