Nemme fisketacos med sprøde grøntsager

Samlet tid 70 min.
7 min. Arbejdstid
3 min. Tilberedningstid
60 min. Marineringstid

Tacos på en frisk og ny måde! Denne udgave med let krydret fisk, yoghurtsauce med sennep og sæsonens sprøde grøntsager vil falde i de flestes smag. 

Ingredienser

2 Portioner
200 g
udbenet tilapiafilet (eller anden hvid fisk)
3 tsk.
olivenolie
 ½ tsk.
honning
1 nip
hvidløgspulver
6 
tacoskaller /små tortillas
 ½ 
rødløg (40 g)
140 g
cherrytomater
1 
avocado
100 g
radiser
1 
lille agurk
120 g
tyk yoghurt naturel eller græsk yoghurt
2 tsk.
dijonsennep
1 tsk.
engelsk sennep
Enkelte mynteblade
Næringsindhold: 2547 kJ  /  608 kcal
19,1 g Fedt
31,6 g Protein
74,8 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

 Bland Kikkoman Sojasauce, 1 tsk. olivenolie, honning og Kikkoman Kimchi Chilisauce sammen i en skål. Tilsæt fisk og hvidløgspulver og rør det hele sammen. Sæt fisken på køl i mindst 60 minutter. 

Step 2

Hak løget fint og skær tomaterne i små stykker. Skær radiserne og agurken i tynde skiver og skær avocadoen i skiver. 

Step 3

Bland naturel yoghurt med de to slags sennep. 

Step 4

Opvarm resten af olien på en pande og steg fisken på begge sider. Når fisken er tilberedt, stilles den til side, så den kan køle let af. Herefter rives stykkerne let fra hinanden med en gaffel.

Step 5

Fyld hver taco med avocado, radiser, agurk, fisk, tomater og løg. Pynt med sauce og mynteblade.

Tip:

Hvis du kan lide krydret mad, kan du tilføje en hel teskefuld Kikkoman Kimchi Chilisauce i stedet for den halve teskefuld.

Opskrifts-ID: 1148

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

 Bland Kikkoman Sojasauce, 1 tsk. olivenolie, honning og Kikkoman Kimchi Chilisauce sammen i en skål. Tilsæt fisk og hvidløgspulver og rør det hele sammen. Sæt fisken på køl i mindst 60 minutter. 

Hak løget fint og skær tomaterne i små stykker. Skær radiserne og agurken i tynde skiver og skær avocadoen i skiver. 

Bland naturel yoghurt med de to slags sennep. 

Opvarm resten af olien på en pande og steg fisken på begge sider. Når fisken er tilberedt, stilles den til side, så den kan køle let af. Herefter rives stykkerne let fra hinanden med en gaffel.

Fyld hver taco med avocado, radiser, agurk, fisk, tomater og løg. Pynt med sauce og mynteblade.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.