Nem suppe med søde kartofler og gulerødder
Blød og cremet suppe af søde kartofler, gulerødder og løg, gjort luftigere med piskefløde og krydret med Kikkoman mirin og friske urter.
Fremgangsmåde
Step 1
Skræl og skyl de søde kartofler og gulerødder og skær dem i stykker. Skræl løget og skær det i tern.
Step 2
Varm smørret op i en gryde, tilsæt de søde kartofler, gulerødderne og løg, og lad dem sautere i ca. 5 minutter.
Step 3
Hæld bouillon i, bring det hele i kog og kog tildækket i 20-25 minutter.
Step 4
Skyl krydderurterne, dup dem tørre, hak dem fint eller skær dem i ruller. Pisk fløden let op.
Step 5
Purèr suppen, og smag den til med Kikkoman Sojasauce og peber. Tilsæt den piskede fløde og halvdelen af urterne, smag til med Kikkoman Krydderi i Mirin-stil og fyld op i suppeskåle eller tallerkener.
Step 6
Drys med de resterende krydderurter og servèr.
Tip:
Serveres med ristede skiver flûte og ost ovenpå.
Smag suppen til med frisk ingefær.
Krydr med chiliflager.
Opskrifts-ID: 1035
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide