

Grillet tunbøf med salat
Saftig, grillet tun på en sprød salat med sesamdressing – en let og forfriskende frokostret til sommeren.
Ingredienser
Plus
Dressing
Fremgangsmåde
Step 1
Bland ingredienserne til marinaden sammen i en skål: sojasauce, appelsinjuice, krydderier og hvidløg. Tilføj chili/Tabasco, og bland alt godt sammen.
Step 2
Hæld marinaden over tunbøfferne, og stil det på køl, så bøffen kan trække i marinaden.
Step 3
Fjern den overskydende marinade fra tunbøfferne, og grill dem på en forvarmet rist/plade ved høj temperatur i 1-2 minutter på hver side. Fisken skal forblive rosa indeni.
Step 4
I en anden skål blandes ingredienserne til dressingen sammen: ponzu, tahin og olivenolie. Rør det godt sammen.
Step 5
Hak de udstenede oliven, og skær cherrytomaterne i halve.
Step 6
Server tunbøfferne ovenpå salaten med oliven, tomater og kapers. Fordel dressingen henover, og drys med hakket persille.
Opskrifts-ID: 1115
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide









![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_03efb60f8c.webp)
![[Translate to Dänemark:] [Translate to Dänemark:]](https://www.kikkoman.dk/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_7e5faea0fa.webp)










