Yaki onigiri
Fremgangsmåde
Step 1
Kom ris, sojasauce og sesam i en skål, og bland det hele godt sammen.
Step 2
Form den krydrede ris til trekanter (4 stk.) ved hjælp af et stykke husholdningsfilm.
Step 3
Varm planteolien og sesamolien op på en slip-let-pande, og steg de formede ristrekanter på begge sider ved jævn varme.
Step 4
Sauce: Rør sojasaucen, æggeblommen og sukkeret sammen i en lille skål. Pensl den ene side af de stegte ristrekanter med saucen, og steg den penslede side sprød. Pensl den anden side med sauce, vend trekanterne, og steg dem også sprøde på den anden side.
Step 5
Anret ristrekanterne på tallerkener, og server dem med pickles efter smag og behag.
Opskrifts-ID: 70
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide