Tex-Mex-kødboller med chutney af abrikos-chili chutney
Disse krydrede kødboller er super nemme at tilberede og er ideelle som snack eller til at servere til fester. Servér dem med en lækker frugtagtig abrikoschutney som sauce ved siden af.
Ingredienser
Til abrikos-chili-chutney
Til Tex-Mex-kødbollerne
Fremgangsmåde
Step 1
Til abrikoschutneyen skæres begge typer abrikoser, skalotteløg og hvidløg fint i tern. Riv ingefæren.
Step 2
Bring det hele i kog sammen med de øvrige chutney-ingredienser, og lad det hele simre uden låg i ca. 10 minutter, og tilsæt evt. lidt vand; chutneyen skal være meget tyk (mos evt. lidt).
Step 3
Til kødbollerne hakkes hvidløget fint sammen med cashewnødderne og blandes med de øvrige ingredienser til kødbollerne.
Step 4
Form 10-12 kødboller af den hakkede kødblanding, steg dem i den opvarmede olie i 10-12 minutter og servér dem med chutney med abrikos-chili.
Tips
Tortillachips er lækkert tilbehør til denne ret.
Fastgør kødbollerne med små spyd til servering.
Opskrifts-ID: 1055
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide