Svampesauce med fløde, sennep og sojasauce
Svampesauce med fløde, sennep og sojasauce

Svampesauce med fløde, sennep og sojasauce

4,7 7 Bedømmelse
Samlet tid15 min.
5 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

Stegte champignon med flødesauce og den uimodståelige smag af Kikkoman sojasauce. Let at lave og perfekt match til kød.

Ingredienser

1 Portioner
150 g
forskellige champignoner
2 spsk.
olie til stegning
100 ml
fløde
2 tsk.
dijonsennep
Sort peber
Frisk hakket persille
Næringsindhold:1132 kJ / 272 kcal
25,9 gFedt
5,3 gProtein
4,1 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl og hak champignonerne, steg dem i varm olie på en pande, indtil de sauterer. Tag dem af panden og tør den resterende olie af. Tilsæt fløde, sennep og sojasauce og bring dette i kog, bland det hele til en jævn sauce. Tilsæt champignoner, krydr med sort peber og server disse varm på en bøf eller kotelet. Pynt med frisk persille.

Step 2

Remove the mushrooms from the frying pan and wipe off the remaining oil.

Step 3

Add cream, mustard and soy sauce and bring all to boil, mix it to a smooth sauce.

Step 4

Add mushrooms, season the dish with black pepper and serve it hot with your choice of meat (e.g. steak). Garnish with fresh parsley.

Opskrifts-ID: 890

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skyl og hak champignonerne, steg dem i varm olie på en pande, indtil de sauterer. Tag dem af panden og tør den resterende olie af. Tilsæt fløde, sennep og sojasauce og bring dette i kog, bland det hele til en jævn sauce. Tilsæt champignoner, krydr med sort peber og server disse varm på en bøf eller kotelet. Pynt med frisk persille.

Remove the mushrooms from the frying pan and wipe off the remaining oil.

Add cream, mustard and soy sauce and bring all to boil, mix it to a smooth sauce.

Add mushrooms, season the dish with black pepper and serve it hot with your choice of meat (e.g. steak). Garnish with fresh parsley.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.