

Svampesauce med fløde, sennep og sojasauce
Stegte champignon med flødesauce og den uimodståelige smag af Kikkoman sojasauce. Let at lave og perfekt match til kød.
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl og hak champignonerne, steg dem i varm olie på en pande, indtil de sauterer. Tag dem af panden og tør den resterende olie af. Tilsæt fløde, sennep og sojasauce og bring dette i kog, bland det hele til en jævn sauce. Tilsæt champignoner, krydr med sort peber og server disse varm på en bøf eller kotelet. Pynt med frisk persille.
Step 2
Remove the mushrooms from the frying pan and wipe off the remaining oil.
Step 3
Add cream, mustard and soy sauce and bring all to boil, mix it to a smooth sauce.
Step 4
Add mushrooms, season the dish with black pepper and serve it hot with your choice of meat (e.g. steak). Garnish with fresh parsley.
Opskrifts-ID: 890
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide