Sojamarineret tun
Fremgangsmåde
Step 1
Skær tunfileten i tern á ca. 1 x 1 cm. Rør olivenolie, sojasauce, 1 spsk. limesaft, revet skal af en halv lime, peber og finthakket chili sammen. Vend tunen heri. Flæk skoleagurken, fjern kernerne og skær den i tynde skiver. Vend agurkeskiverne sammen med tunen og lad det marinere i 15 minutter.
Step 2
Skær radiser og kinaradise i tynde skiver eller i spiraler. Læg dem i isvand for at gøre dem sprøde. Dræn dem for vand inden servering.
Step 3
Anret tun og agurk i 4 skåle og fordel marinaden herover. Placer radiserne sammen med tunen og top med en smule frisk dild.
Opskrifts-ID: 995
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide