Smagsfyldt fusion: chili og hvidløg eller karamel og salt som en lækker popcorn-duo
Forkæl dig selv med en lækker, vanedannende smagseksplosion med disse krydrede popcornvarianter. Dækket enten med stærk chili-hvidløg eller en forførende karamel-sojasauce er de en uimodståelig snack. De passer perfekt til en hyggelig filmaften eller som en lækker snack i løbet af dagen.
Fremgangsmåde
Step 1
3 spsk. rapsolie – 100 g majskerner til popcorn
Opvarm rapsolien i en tykbundet gryde. Tilsæt majskernerne og dæk gryden med et låg. Så snart alle kernerne er poppet, deles de op i to portioner.
Step 2
2 spsk. smør – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ½ tsk. hvidløgspulver – ½ tsk. paprikapulver – ¼ tsk. chiliflager – 1 spsk. revet parmesanost (valgfri)
Tilberedning (den salte version):
Smelt smørret i en gryde og tilsæt Kikkoman sojasauce og krydderier (hvidløg, paprika og chili). Hæld blandingen over den ene halvdel af popcornene. Tilsæt parmesanost og bland det hele godt sammen, indtil alle popcorn er dækket med krydderblandingen.
Step 3
50 ml vand – 150 g sukker – 2 spsk. smør – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Tilberedning (den sød-salte version):
Til karamellen hældes sukker og vand i en gryde. Opvarm blandingen indtil sukkeret er opløst, men uden at røre i gryden. Drej forsigtigt rundt på gryden for at fordele sukkeret jævnt. Så snart blandingen bliver gylden tilsættes smør og Kikkoman sojasauce. Rør det hele sammen og hæld det over den anden portion popcorn.
Step 4
Spred karamelpopcorn ud på en stor bageplade med bagepapir. Lad dem ligge til karamellen er størknet. Smuldr dem derefter fra hinanden og kom dem tilbage i skålen.
Du kan servere disse to variationer til alle mulige lejligheder eller tage dem med på picnic-tur.
Opskrifts-ID: 1285
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide