Skaldyr fra wokken
Hurtig skaldyrswok fra grill med rejer og blæksprutter Hurtig skaldyrswok med fine rejer og blæksprutter i asiatisk stil. Lær med KIKKOMAN, hvordan man porcherer blæksprutter optimalt og blot tilbereder denne raffinerede wok-ret på grillen, perfekt krydret med KIKKOMAN sojasauce.
Fremgangsmåde
Step 1
Blæksprutten skæres i brede ringe og rejerne halveres på langs. Aspargesene vaskes, enderne skæres af, den nederste tredjedel skrælles og stænglerne skæres i stykker på 5 cm i længden. Forårsløgene vaskes og skæres også i stykker. Chilifrugterne skæres fint. Forårsløgene vaskes og skæres også i stykker.
Step 2
Støbejernswokken forvarmes meget på grillen. Tilsæt 1 spsk. olie og svits blæksprutten meget i 3-4 minutter. Tages ud og stilles varmt.
Step 3
Tilsæt igen 1 spsk. olie i wokken og svits rejerne (2-3 minutter, de skal stadig være lidt gennemsigtige). Tages ud og stilles også varmt.
Step 4
Nu ristes grøntsagerne i 1 spsk. olie i 3-4 minutter i wokken. Kom rejer og blæksprutter i igen og smag det hele til med chili, honning, peber og KIKKOMAN sojasauce. Serveres med det samme.
Opskrifts-ID: 961
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide