

Shakshuka i mexicansk stil
Shakshuka er en varm morgenmadsret, der består af pocherede æg i en grov tomatsauce. Denne opskrift for to er krydret og smager af Mexico.
Fremgangsmåde
Step 1
Opvarm olivenolien i en stegepande og svits de hakkede løg. Tomaterne skæres i tern og tilføjes sammen med hakket chili, stødt koriander, laurbærblade og allehånde. Det hele steges på panden i ca. 5 minutter.
Step 2
Tilføj bønnerne og Kikkoman Sojasauce, og opvarm det hele i yderligere 5 minutter. Slå æggene ud oveni blandingen, sænk varmen og læg låg på stegepanden. Det hele opvarmes, indtil æggehviderne er blevet hvide og faste.
Step 3
Drys sesamfrø henover det hele før servering. Server med avocado, frisk koriander og et flute.
Opskrifts-ID: 1098
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide