Sauce med svampe og tomat
Saucer kan man aldrig få nok af, især ikke denne! Den røgede note og smagen af porcini svampe passer perfekt til efterårsretter.
Fremgangsmåde
Step 1
Skræl løget og hak det groft. Opvarm olien på en pande og steg løgene heri, indtil de er gyldne. Knus hvidløget og tilsæt det til løgene sammen med laurbærblade og peber, og sautér det hele.
Step 2
Tilsæt tomatpuré og sautér det hele i et par minutter. Hæld tomatsaft og Kikkoman sojasauce ned i blandingen. Krydr med sukker, røget salt og porcini-pulver, og lad det simre ved svag varme i ca. 15 minutter. Sigt derefter saucen fint.
Step 3
Bland stivelsen med en smule vand og bring den sigtede sauce i kog. Hæld den opløste stivelse ned i blandingen. Sørg for at røre rundt hele tiden og lad blandingen simre i et minut. Saucen er nu klar til servering.
Opskrifts-ID: 1073
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide