

Røget grøntsags- og fetasalat
Grøntsager, der bliver tilberedt på en grill, har en unik røget smag takket være den åbne flamme. Vælg en grøntsag der er i sæson – de vil være ekstra lækre og fulde af vitaminer. Et sødmedfyldt og syrligt granatæble og fetaost fungerer godt sammen med en cremet sesam-soja-dressing.
Ingredienser
Dressing
Plus
Fremgangsmåde
Step 1
Skær begge squash og den søde kartoffel i skiver. Løget skæres i små tern og blomkålen deles op i små buketter.
Step 2
Læg alle grøntsagerne i en skål. Tilføj presset hvidløg, 3 spsk. olivenolie, 3 spsk. Kikkoman sojasauce og citronskal . Bland det hele godt sammen.
Step 3
Grill grøntsagerne på en forvarmet rist/plade ved høj temperatur i ca. 7 minutter. Sørg for at vende grøntsagerne jævnligt. Den søde kartoffel har brug for længere tid på grillen – ca. 15 -20 minutter.
Step 4
I en anden skål blandes Kikkoman sojasauce og tahin sammen med citronsaft, fransk sennep og honning. Bland det hele godt sammen. Hæld langsomt olivenolie i blandingen under konstant omrøring, så det bliver en jævn dressing.
Step 5
Hæld den tilberedte dressing udover den grillede grøntsagsblanding. Tilføj smuldret fetaost, rødløg, pinjekerner, granatæblekerner og hakket persille.
Opskrifts-ID: 1119
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide