Rød linsesuppe med krydderyoghurt og daddeltern
Ingredienser
Krydderyoghurt:
Desuden skal du bruge:
Fremgangsmåde
Step 1
Hak løgene, og svits dem i olie. Tilsæt bouillon og linser, og lad det hele koge op. Skru ned for varmen, og lad suppen simre i ca. 10 minutter. Tilsæt snittet gulerod, bladselleri og de hakkede tomater, og lad det hele simre videre ved jævn varme i ca. 5 minutter. Rør karrypulveret i, og smag til med Kikkoman naturligt brygget sojasauce og peber. Lad suppen trække i nogle minutter under låg ved svag varme.
Step 2
I mellemtiden røres ingredienserne til krydderyoghurten sammen, og dadlerne hakkes fint.
Step 3
Anret linsesuppen på portionstallerkener. Kom en klat krydderyoghurt i midten af hver, og drys med hakkede dadler og paprikapulver.
Opskrifts-ID: 234
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide