Rød koi
Rød koi

Rød koi

Samlet tid10 min.
10 min.Arbejdstid

Denne velsmagende, krydrede tomatcocktail er inspireret af gazpacho og indeholder en dristig blanding af gin, limesaft og krydret tomat. Med de salte og syrlige smage er den et forfriskende alternativ til det sædvanlige udvalg af søde drinks.

Ingredienser

2 Portioner

Udstyr: 2 shakere, 2 sier

Ingredienser til drinks:

100 ml
gin
60 ml
limesaft
20 ml
ahornsirup
160 ml
Sangrita Picante (krydret tomatjuice)
16 
isterninger (en isterning vejer omkring 20 g)

Pynt:

4 nip
shichimi togarashi-krydderi
2 
stilke bladselleri (ca. 14 cm per stængel)
Næringsindhold:799 kJ / 191 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

100 ml gin – 60 ml limesaft – 20 ml ahornsirup – 2 skvæt Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce160 ml Sangrita Picante (krydret tomatjuice) – 16  isterninger (en isterning vejer omkring 20 g)

Fordel halvdelen af isterningerne og alle ingredienserne i to shakere. Ryst dem grundigt, og si hver shaker ned i et cocktailglas eller en tumbler, der er fyldt med de resterende isterninger. 

Step 2

2 nip shichimi togarashi-krydderi – 2  stilke bladselleri (ca. 14 cm per stængel)

Pynt hver cocktail med en stilk bladselleri, og drys med 2 knivspidser shichimi togarashi-krydderi.

Tip:

Drik alkohol med omtanke - for meget alkohol kan skade dit helbred.

Opskrifts-ID: 1404

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

100 ml gin – 60 ml limesaft – 20 ml ahornsirup – 2 skvæt Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce160 ml Sangrita Picante (krydret tomatjuice) – 16 isterninger (en isterning vejer omkring 20 g)

Fordel halvdelen af isterningerne og alle ingredienserne i to shakere. Ryst dem grundigt, og si hver shaker ned i et cocktailglas eller en tumbler, der er fyldt med de resterende isterninger. 

2 nip shichimi togarashi-krydderi – 2 stilke bladselleri (ca. 14 cm per stængel)

Pynt hver cocktail med en stilk bladselleri, og drys med 2 knivspidser shichimi togarashi-krydderi.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.