

Rød koi
Denne velsmagende, krydrede tomatcocktail er inspireret af gazpacho og indeholder en dristig blanding af gin, limesaft og krydret tomat. Med de salte og syrlige smage er den et forfriskende alternativ til det sædvanlige udvalg af søde drinks.
Fremgangsmåde
Step 1

100 ml gin – 60 ml limesaft – 20 ml ahornsirup – 2 skvæt Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 160 ml Sangrita Picante (krydret tomatjuice) – 16 isterninger (en isterning vejer omkring 20 g)
Fordel halvdelen af isterningerne og alle ingredienserne i to shakere. Ryst dem grundigt, og si hver shaker ned i et cocktailglas eller en tumbler, der er fyldt med de resterende isterninger.
Step 2

2 nip shichimi togarashi-krydderi – 2 stilke bladselleri (ca. 14 cm per stængel)
Pynt hver cocktail med en stilk bladselleri, og drys med 2 knivspidser shichimi togarashi-krydderi.
Tip:
Drik alkohol med omtanke - for meget alkohol kan skade dit helbred.
Opskrifts-ID: 1404
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide