Redneck gyoza
Fremgangsmåde
Step 1
Rør kødet med sojasauce, forårsløg, hvidløg og ingefær. Krydr derefter med paprika, oregano, TABASCO® Pepper Sauce og sort peber. Lad farsen trække i 15 minutter.
Step 2
Placer en skefuld på et stykke gyozadej, fugt kanterne med en smule vand og fold den sammen på midten, , saml siderne ved at lave små ”plisseringer” og klem så sammen. Steg gyozaerne på en pande med lidt olie i ca. 2 minutter til de har taget farve i bunden. Hæld ½ dl vand ved og læg låg på. Lad gyozaerne dampe ved mellemvarme til vandet er fordampet og server straks.
Tip
Gyozaerne kan forberedes og fryses i forvejen. Så skal de blot optøs inden tilberedning.
Opskrifts-ID: 714
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide