

Ramen med kødboller
Ingredienser
Kødboller:
Fremgangsmåde
Step 1
Rør alle ingredienserne til kødbollerne sammen og ælt til det har en næsten sej konsistens. Lad farsen trække i 15 minutter på køl inden kødbollerne formes. Form store kødboller på størrelse med golfbolde. Bring en stor gryde med vand op til kogepunktet og læg kødbollerne heri. Vandet må ikke fortsætte med at koge, da kødbollerne blot skal pochere i 3-4 minutter indtil de kommer op til overfladen. Tag kødbollerne op og steg dem derefter ved middel varme i en smule olie til de har fået lidt farve.
Step 2
Blancher halverede pak choy i kogevandet.
Step 3
Kog nudlerne jf. anvisningerne på pakken og fordel dem i bunden af 4 skåle. Læg pak choy, kødboller, tynde strimler nori tang, forårsløg og sesamfrø over.
Step 4
Bring fonden i kog og smag til med misopasta, sojasauce, sake, riseddike og sesamolie. Lad suppen simre 10 minutter og fordel den over fyldet i skålene lige inden servering.
Opskrifts-ID: 898
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide