Nem øl- og honning-marinade

Samlet tid 35 min.
5 min. Arbejdstid
30 min. Marineringstid

Øl er en populær drik ved grillfester, men det er ligeledes en god ingrediens i barbecue-marinader. Denne simple kombination af øl, soja og honning udgør en sød, klistret marinade til spareribs, kylling, kyllingevinger, bøffer og spyd. Lækkert!

Ingredienser

2 Portioner
15 g
revet hvidløg
60 g
honning
150 ml
mørk øl
1 ½ spsk.
sukker
15 g
ingefær
Næringsindhold: 1572 kJ  /  375 kcal
0,3 g Fedt
12,4 g Protein
71,3 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Bland alle ingredienserne sammen, og brug blandingen som marinade til det, du har lyst til.

Step 2

Lad det trække på køl i flere timer eller henover natten, afhængig af hvilken slags kød der bliver tilberedt (længere tid ved okse- og svinekød, kortere ved kylling).

Opskrifts-ID: 1129

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Bland alle ingredienserne sammen, og brug blandingen som marinade til det, du har lyst til.

Lad det trække på køl i flere timer eller henover natten, afhængig af hvilken slags kød der bliver tilberedt (længere tid ved okse- og svinekød, kortere ved kylling).

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.