

Nem gulerodssuppe med koriander, burrata og mandler
En lækker, cremet gulerods- og koriandersuppe opskrift, der er klar på kun 30 minutter. Burrata og mandel-toppingen giver et strejf af luksus, hvilket gør den ideel som forret til et middagsselskab. Velegnet til vegetarer.
Fremgangsmåde
Step 1
Svits gulerødsskiverne i smør i en gryde sammen med hakket hvidløg og krydderier. Efter 5 minutter hældes bouillonen over, der smages til med Kikkoman naturligt brygget sojasauce og suppen koges nu i 20 minutter.
Step 2
Blend suppen, til den er jævn, og drys med frisk persille.
Step 3
Rist mandlerne på en tør pande.
Step 4
Servér suppen med burrata, drys mandler, peber og persille over og dryp med olivenolie.
Opskrifts-ID: 1039
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide