Nachos med guacamole og salsa

Samlet tid 30 min.
20 min. Arbejdstid
10 min. Tilberedningstid

Disse nachos er ret meget op til din egen fortolkning. Du kan tilføre lidt af hver til dem, men det er ret dejligt med en smule grønt sammen med osten. Men der er ingen som dømmer dig her. Hvis du gerne vil have mere grønt kan du tilføje fx sugar snaps, peberfrugt og en smule frisk chili til at give lidt varme.

Ingredienser

8 Portioner

Nachos

1 
fed hvidløg
Friskkværnet peber
1 nip
stødt spidskommen
250 g
bøf (oksefilet)

Guacamole

50 g
cherrytomater
50 g
skalotteløg
1 
fed hvidløg
2 spsk.
olivenolie
2 
modne avocado
1 
lime
10 g
frisk koriander
1 nip
stødt spidskommen
300 g
nachos chips
125 g
revet ost - Cheddar og/eller mozzarella
100 g
cherrytomater
75 g
majs (fra dåse)
50 g
syltede rødløg
100 g
creme fraiche
100 g
tomat salsa
Frisk koriander
Næringsindhold: 1933 kJ  /  463 kcal
30,3 g Fedt
15,9 g Protein
30,7 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Riv hvidløget fint og bland med sojasauce, peber og spidskommen. Mariner bøffen heri i ti minutter. Grill den derefter på en varm grillpande i 4 minutter på hver side. Du kan alternativt bruge en almindelig pande med olie på i stedet. Lad den trække 5 minutter før den skæres i tynde skiver.

Step 2

Til guacamole: Hak tomater, løg og hvidløg fint. Kom det i en mortar med olivenolie og bland det en smule før avocado tilsættes. Stød det let, så der stadig er en smule konsistens i avocadoen. Smag til med sojasauce, limesaft, finthakket koriander og spidskommen.

Step 3

Fordel nachos chipsene i et fad og fordel osten herover. Kom det i en forvarmet ovn (180 grader) i 5-6 minutter indtil osten er smeltet.

Step 4

Top dine nachos med stykkerne af stegt bøf, guacamole, halverede tomater, majs, syltede rødløg, creme fraiche, salsa og frisk koriander.

Opskrifts-ID: 1094

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Riv hvidløget fint og bland med sojasauce, peber og spidskommen. Mariner bøffen heri i ti minutter. Grill den derefter på en varm grillpande i 4 minutter på hver side. Du kan alternativt bruge en almindelig pande med olie på i stedet. Lad den trække 5 minutter før den skæres i tynde skiver.

Til guacamole: Hak tomater, løg og hvidløg fint. Kom det i en mortar med olivenolie og bland det en smule før avocado tilsættes. Stød det let, så der stadig er en smule konsistens i avocadoen. Smag til med sojasauce, limesaft, finthakket koriander og spidskommen.

Fordel nachos chipsene i et fad og fordel osten herover. Kom det i en forvarmet ovn (180 grader) i 5-6 minutter indtil osten er smeltet.

Top dine nachos med stykkerne af stegt bøf, guacamole, halverede tomater, majs, syltede rødløg, creme fraiche, salsa og frisk koriander.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.