Nachos med guacamole og salsa
Disse nachos er ret meget op til din egen fortolkning. Du kan tilføre lidt af hver til dem, men det er ret dejligt med en smule grønt sammen med osten. Men der er ingen som dømmer dig her. Hvis du gerne vil have mere grønt kan du tilføje fx sugar snaps, peberfrugt og en smule frisk chili til at give lidt varme.
Ingredienser
Nachos
Guacamole
Fremgangsmåde
Step 1
Riv hvidløget fint og bland med sojasauce, peber og spidskommen. Mariner bøffen heri i ti minutter. Grill den derefter på en varm grillpande i 4 minutter på hver side. Du kan alternativt bruge en almindelig pande med olie på i stedet. Lad den trække 5 minutter før den skæres i tynde skiver.
Step 2
Til guacamole: Hak tomater, løg og hvidløg fint. Kom det i en mortar med olivenolie og bland det en smule før avocado tilsættes. Stød det let, så der stadig er en smule konsistens i avocadoen. Smag til med sojasauce, limesaft, finthakket koriander og spidskommen.
Step 3
Fordel nachos chipsene i et fad og fordel osten herover. Kom det i en forvarmet ovn (180 grader) i 5-6 minutter indtil osten er smeltet.
Step 4
Top dine nachos med stykkerne af stegt bøf, guacamole, halverede tomater, majs, syltede rødløg, creme fraiche, salsa og frisk koriander.
Opskrifts-ID: 1094
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide