

Marineret knoldselleri
Knoldselleri som gourmetmad! Denne salat af knoldselleri i en marinade af syrlig yuzu ponzu, cremet mayo og sennep er fyldt med smag og er en sand umami-fornøjelse.
Fremgangsmåde
Step 1

3 spsk. Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft – 2 spsk. mayonnaise – 1 tsk. ahornsirup
Bland alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål.
Step 2

300 g knoldselleri – ½ Granny Smith æble – 1 nip salt
Skræl og riv knoldselleri og æble. Drys en smule salt over knoldsellerien og lad det trække i minimum 30 minutter. Dup det derefter tørt med et stykke køkkenrulle.
Step 3

Marinaden – 1 spsk. ristede pinjekerner – 6 cherrytomater – 1 nip italiensk, bredbladet persille
Læg æble og knoldselleri ned i skålen med marinaden fra step 1 og vend det godt sammen. Sæt skålen på køl i mindst 1 time.
Rist senere pinjekernerne i et par minutter og drys dem over den færdige ret sammen med tomaterne og den italienske, bredbladede persille.
Opskrifts-ID: 1297
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide