

Majsduo: majskolber med teriyaki og sojasmør
Nyd smagen af sommer med disse saftige majskolber marineret i teriyaki og sojasmør. De lækre toppings som frisk koriander, sprøde saltede mandler, hidsig chili eller aromatiske frø fuldender denne perfekte snack til på farten.
Ingredienser
Fremgangsmåde
Step 1

4 forkogte majskolber – 1 knust fed hvidløg – 1 cm finthakket ingefær – 2 spsk. Kikkoman Teriyaki Marinade – 1 tsk. ahornsirup – ½ tsk. røget paprikapulver – 1 knust fed hvidløg – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – ½ tsk. citronsaft – 20 g smeltet smør
Skær majskolberne i kvarte på langs. Bland hvidløg, ingefær, Kikkoman teriyaki marinade, ahornsirup og paprikapulver sammen til en teriyakimarinade. Til marinaden med sojasauce og smør blandes de resterende ingredienser sammen.
Step 2

Forvarm ovnen til 200 °C. Fordel de kvarte majskolber på en bageplade med bagepapir. Smør den ene halvdel med teriyakimarinaden og den anden med marinaden med sojasauce og smør. Bag majskolberne i 10-15 minutter.
Step 3

1 rød chilipeber, skåret i ringe – 20 g hakkede salte mandler – 1 spsk. friskhakket koriander – 1 spsk. mayonnaise – 1 tsk. ristede sesamfrø – ½ hakket ark nori-tang – 1 spsk. friskhakket persille
Drys chili, mandler og koriander ud over de nedkølede majskolber med teriyaki. Pynt de nedkølede majskolber med sojasauce og smør med mayonnaise og drys de resterende ingredienser hen over. Pak majskolberne ind og tag dem med på tur.
Opskrifts-ID: 1286
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide