Kylling med forårsløg og ponzu-yuzu-sauce
Denne ret er perfekt til sportsudøvere, da den kombinerer den syrlige smag af yuzu ponzu med proteinrigt kyllingebryst for at hjælpe med at komme sig efter træningen. Den smager lækkert med ris, men også som asiatisk tapasret sammen med vin og øl.
Fremgangsmåde
Step 1
1 forårsløg – 6 spsk. Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft – 2 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie – 1 tsk. sukker – ½ tsk. revet ingefær
Vask og hak forårsløget, pil og riv ingefæren. Bland alle ingredienserne til ponzu-yuzu-saucen godt sammen.
Step 2
300 g kyllingebryst – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 4 spsk. kartoffelstivelse – 4 spsk. madlavningsolie
Skær kyllingebrystet i mundrette stykker (tern på 3-4 cm), krydr med Kikkoman sojasauce og vend ternene i kartoffelstivelse. Steg dem i olie i ca. 5 minutter, indtil de er gennemstegte. Læg låg på de sidste 3 minutter.
Step 3
Den tilberedte ponzu-yuzu-sauce fra step 1 – Lidt salat, babyspinat eller koriander – Chilitråde
Anret kyllingen på en tallerken og hæld ponzu-yuzu-saucen fra step 1 over. Pynt med salat, babyspinat eller koriander samt chilitråde efter smag og behag.
Opskrifts-ID: 1299
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide