Kylling med forårsløg og ponzu-yuzu-sauce
Kylling med forårsløg og ponzu-yuzu-sauce

Kylling med forårsløg og ponzu-yuzu-sauce

Samlet tid15 min.
5 min.Arbejdstid
10 min.Tilberedningstid

Denne ret er perfekt til sportsudøvere, da den kombinerer den syrlige smag af yuzu ponzu med proteinrigt kyllingebryst for at hjælpe med at komme sig efter træningen. Den smager lækkert med ris, men også som asiatisk tapasret sammen med vin og øl.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
kyllingebryst
4 spsk.
kartoffelstivelse
4 spsk.
madlavningsolie

Ponzu-yuzu-sauce

1 
forårsløg
1 tsk.
sukker

Topping:

Lidt salat, babyspinat eller koriander
Chilitråde

Fremgangsmåde

Step 1

1  forårsløg – 6 spsk. Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft2 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. sukker –  ½ tsk. revet ingefær

Vask og hak forårsløget, pil og riv ingefæren. Bland alle ingredienserne til ponzu-yuzu-saucen godt sammen.

Step 2

300 g kyllingebryst – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce4 spsk. kartoffelstivelse – 4 spsk. madlavningsolie

Skær kyllingebrystet i mundrette stykker (tern på 3-4 cm), krydr med Kikkoman sojasauce og vend ternene i kartoffelstivelse. Steg dem i olie i ca. 5 minutter, indtil de er gennemstegte. Læg låg på de sidste 3 minutter.

Step 3

Den tilberedte ponzu-yuzu-sauce fra step 1 – Lidt salat, babyspinat eller koriander – Chilitråde

Anret kyllingen på en tallerken og hæld ponzu-yuzu-saucen fra step 1 over. Pynt med salat, babyspinat eller koriander samt chilitråde efter smag og behag.

Opskrifts-ID: 1299

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

1 forårsløg – 6 spsk. Kikkoman Ponzu - en blanding af sojasauce, eddike og yuzusaft2 tsk. Kikkoman Ristet Sesamolie1 tsk. sukker – ½ tsk. revet ingefær

Vask og hak forårsløget, pil og riv ingefæren. Bland alle ingredienserne til ponzu-yuzu-saucen godt sammen.

300 g kyllingebryst – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce4 spsk. kartoffelstivelse – 4 spsk. madlavningsolie

Skær kyllingebrystet i mundrette stykker (tern på 3-4 cm), krydr med Kikkoman sojasauce og vend ternene i kartoffelstivelse. Steg dem i olie i ca. 5 minutter, indtil de er gennemstegte. Læg låg på de sidste 3 minutter.

Den tilberedte ponzu-yuzu-sauce fra step 1 – Lidt salat, babyspinat eller koriander – Chilitråde

Anret kyllingen på en tallerken og hæld ponzu-yuzu-saucen fra step 1 over. Pynt med salat, babyspinat eller koriander samt chilitråde efter smag og behag.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.