Krydret sort bønnesuppe med chorizo
En rig og fyldig suppe opskrift, inspireret af Mexicos smag. Chorizo og paprika giver en varm, røget smag, og de ristede tortilla-trekanter er perfekte til at dyppe i suppen.
Ingredienser
Servér med
Fremgangsmåde
Step 1
Skær løg og peberfrugt i tern, og skær chorizo i skiver. Steg disse i en gryde i olivenolie, og når løget er blødt og chorizoen brunet, tilsættes alle krydderierne, finthakket hvidløg og drænede og skyllede bønner.
Step 2
Hæld bouillonen og tomatpassataen i, smag til med Kikkoman sojasauce (eller Ponzu) og hakket koriander og lad det hele koge i 15 minutter. Efter denne tid hældes 1/3 af suppen (uden chorizo) i en blender og blendes til en jævn masse. Hæld denne blendede masse tilbage i gryden og rør forsigtigt rundt for at blande det hele sammen.
Step 3
Skær tortillaerne i trekanter og rist dem på en tør pande.
Step 4
Hæld suppen i skåle og servér den med avocado skiver, revet cheddarost og tortillastykker.
Opskrifts-ID: 1042
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide