

Krydret gryderet med rejer
Ingredienser
Desuden
Fremgangsmåde
Step 1
Pil rejerne, tilsæt 2 spsk. sojasauce, bland det sammen og lad det trække i køleskabet i ca. 20 minutter.
Step 2
I mellemtiden hakkes løg, hvidløg og ingefær fint, porren skæres i skiver og steges sammen i en gryde med 2 spsk. olivenolie. Når de er let brunede, tilsættes 850 ml bouillon.
Step 3
Skær de spidse peberfrugter i skiver, tilsæt dem i gryden og steg dem. Tilsæt også passata, 2 spsk. sojasauce, kokosmælk, gurkemeje, citronsaft og chili i tynde skiver. Kog det, indtil peberfrugterne er møre. Hvedemelet blandes grundigt i 150 ml bouillon, hældes i gryden og røres indtil det koger. Kog i et par minutter (det hele skal tykne en smule).
Step 4
Varm 1 spsk. olivenolie og smør op i en stegepande. Steg rejerne på begge sider.
Step 5
Hæld gryderetten op i tallerkener, pynt med rejerne og hakket purløg.
Step 6
Pour the stew into plates, decorate it with the prawns and chopped chives.
Opskrifts-ID: 977
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide