Krydret gryderet med rejer

Samlet tid 30 min.
30 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
6 
spidse peberfrugter (snackpeber) i forskellige farver (ca. 430 g)
3 
store fed hvidløg
2 skive
ingefær
3 spsk.
olivenolie
1 
smør
1 liter
bouillon
8 spsk.
tomat passata
280 g
kokosmælk (den faste del)
50 g
porrer (den hvide del)
2 ½ cm
chili peberfrugter
320 g
rejer
2 
små løg
 ½ tsk.
gurkemeje
Juice af 1 citron
3 ½ spsk.
hvedemel

Desuden

Purløg til dekoration
Næringsindhold: 1771 kJ  /  423 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Pil rejerne, tilsæt 2 spsk. sojasauce, bland det sammen og lad det trække i køleskabet i ca. 20 minutter.

Step 2

I mellemtiden hakkes løg, hvidløg og ingefær fint, porren skæres i skiver og steges sammen i en gryde med 2 spsk. olivenolie. Når de er let brunede, tilsættes 850 ml bouillon.

Step 3

Skær de spidse peberfrugter i skiver, tilsæt dem i gryden og steg dem. Tilsæt også passata, 2 spsk. sojasauce, kokosmælk, gurkemeje, citronsaft og chili i tynde skiver. Kog det, indtil peberfrugterne er møre. Hvedemelet blandes grundigt i 150 ml bouillon, hældes i gryden og røres indtil det koger. Kog i et par minutter (det hele skal tykne en smule).

Step 4

Varm 1 spsk. olivenolie og smør op i en stegepande. Steg rejerne på begge sider.

Step 5

Hæld gryderetten op i tallerkener, pynt med rejerne og hakket purløg.

Opskrifts-ID: 977

Opskrift som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Pil rejerne, tilsæt 2 spsk. sojasauce, bland det sammen og lad det trække i køleskabet i ca. 20 minutter.

I mellemtiden hakkes løg, hvidløg og ingefær fint, porren skæres i skiver og steges sammen i en gryde med 2 spsk. olivenolie. Når de er let brunede, tilsættes 850 ml bouillon.

Skær de spidse peberfrugter i skiver, tilsæt dem i gryden og steg dem. Tilsæt også passata, 2 spsk. sojasauce, kokosmælk, gurkemeje, citronsaft og chili i tynde skiver. Kog det, indtil peberfrugterne er møre. Hvedemelet blandes grundigt i 150 ml bouillon, hældes i gryden og røres indtil det koger. Kog i et par minutter (det hele skal tykne en smule).

Varm 1 spsk. olivenolie og smør op i en stegepande. Steg rejerne på begge sider.

Hæld gryderetten op i tallerkener, pynt med rejerne og hakket purløg.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.