

Kimchi-radise
Samlet tid
90 min.
15 min.
Arbejdstid
75 min.
Marineringstid
Metode og ingredienser til fremstilling af lækker kimchi-radise.
Næringsindhold:
393 kJ
/
94 kcal
2,6 g
Fedt
3,1 g
Protein
11,5 g
Kulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl og skræl radisen og skær den i 2 cm terninger.
Step 2
Gnid med salt og lad det stå i en skål i ca. 1 time.
Step 3
Skyl radisen for at fjerne saltet, og pres den godt ud.
Step 4
Bland radisen med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi, knuste sesamfrø og sukker (eller læg det i en frysepose) og stil det på køl i mindst 15 minutter. Server kimchi-radisen.
Step 5
Marineret kimchi-radise kan opbevares i køleskabet i 3 til 4 dage.
Opskrifts-ID: 1020
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide