

Kimchi-radise
Samlet tid90 min.
15 min.Arbejdstid
75 min.Marineringstid
Metode og ingredienser til fremstilling af lækker kimchi-radise.
Næringsindhold:393 kJ / 94 kcal
2,6 gFedt
3,1 gProtein
11,5 gKulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl og skræl radisen og skær den i 2 cm terninger.
Step 2
Gnid med salt og lad det stå i en skål i ca. 1 time.
Step 3
Skyl radisen for at fjerne saltet, og pres den godt ud.
Step 4
Bland radisen med Kikkoman krydret chilisauce til kimchi, knuste sesamfrø og sukker (eller læg det i en frysepose) og stil det på køl i mindst 15 minutter. Server kimchi-radisen.
Step 5
Marineret kimchi-radise kan opbevares i køleskabet i 3 til 4 dage.
Opskrifts-ID: 1020
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide