

Kimchi kålsuppe med pocheret æg
Krydret kimchi forenes med fyldige pocherede æg, frisk dild og blød crème fraiche i denne hyggelige kålsuppe – perfekt som aftensmad eller som en nærende frokostret.
Fremgangsmåde
Step 1

200 g kål, strimlet – 70 g kimchi, hakket – 600 ml grøntsagsbouillon – 2 spsk. olie – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce
Opvarm olie i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilsæt kålstrimler og hakket kimchi. Steg det hele i 5-7 minutter, indtil kålen begynder at falde sammen og bliver let karamelliseret. Så snart kål og kimchi er godt stegt, hældes grøntsagsbouillon, Kikkoman kimchi chilisauce og Kikkoman sojasauce i. Bring suppen i kog og lad den simre i yderligere 10-15 minutter, så alle smagene kan koge sammen.
Step 2

2 æg – 150 g kogte ægnudler – 5 g frisk dild, hakket – 2 spsk. crème fraiche
Slå hvert æg ud i en lille skål eller ramekin. Brug en ske til at skabe en lille hvirvelstrøm i den simrende suppe og hæld forsigtigt æggene ned i midten. Pocher dem i 3-4 minutter, for at sikre, at blommen stadig er flydende.
Hæld suppen over ægnudlerne og pynt med hakket, frisk dild og crème fraiche.
Opskrifts-ID: 1450
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide