Kimchi kålsuppe med pocheret æg
Kimchi kålsuppe med pocheret æg

Kimchi kålsuppe med pocheret æg

Samlet tid 30 min.
5 min. Arbejdstid
25 min. Tilberedningstid

Krydret kimchi forenes med fyldige pocherede æg, frisk dild og blød crème fraiche i denne hyggelige kålsuppe – perfekt som aftensmad eller som en nærende frokostret.

Ingredienser

2 Portioner
200 g
kål, strimlet
70 g
kimchi, hakket
600 ml
grøntsagsbouillon
2 spsk.
olie
2 
æg
150 g
kogte ægnudler
5 g
frisk dild, hakket
2 spsk.
crème fraiche
Næringsindhold:1.630 kJ / 390 kcal
21 gFedt
16 gProtein
32 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

200 g kål, strimlet – 70 g kimchi, hakket – 600 ml grøntsagsbouillon – 2 spsk. olie – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Opvarm olie i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilsæt kålstrimler og hakket kimchi. Steg det hele i 5-7 minutter, indtil kålen begynder at falde sammen og bliver let karamelliseret. Så snart kål og kimchi er godt stegt, hældes grøntsagsbouillon, Kikkoman kimchi chilisauce og Kikkoman sojasauce i. Bring suppen i kog og lad den simre i yderligere 10-15 minutter, så alle smagene kan koge sammen.

Step 2

2  æg – 150 g kogte ægnudler – 5 g frisk dild, hakket – 2 spsk. crème fraiche

Slå hvert æg ud i en lille skål eller ramekin. Brug en ske til at skabe en lille hvirvelstrøm i den simrende suppe og hæld forsigtigt æggene ned i midten. Pocher dem i 3-4 minutter, for at sikre, at blommen stadig er flydende. 

Hæld suppen over ægnudlerne og pynt med hakket, frisk dild og crème fraiche.

Opskrifts-ID: 1450

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

200 g kål, strimlet – 70 g kimchi, hakket – 600 ml grøntsagsbouillon – 2 spsk. olie – 2 spsk. Kikkoman Krydret Chilisauce til Kimchi2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Opvarm olie i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilsæt kålstrimler og hakket kimchi. Steg det hele i 5-7 minutter, indtil kålen begynder at falde sammen og bliver let karamelliseret. Så snart kål og kimchi er godt stegt, hældes grøntsagsbouillon, Kikkoman kimchi chilisauce og Kikkoman sojasauce i. Bring suppen i kog og lad den simre i yderligere 10-15 minutter, så alle smagene kan koge sammen.

2 æg – 150 g kogte ægnudler – 5 g frisk dild, hakket – 2 spsk. crème fraiche

Slå hvert æg ud i en lille skål eller ramekin. Brug en ske til at skabe en lille hvirvelstrøm i den simrende suppe og hæld forsigtigt æggene ned i midten. Pocher dem i 3-4 minutter, for at sikre, at blommen stadig er flydende. 

Hæld suppen over ægnudlerne og pynt med hakket, frisk dild og crème fraiche.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.