Kimchi-kål
Samlet tid620 min.
20 min.Arbejdstid
600 min.Marineringstid
Metode og ingredienser til fremstilling af lækker kimchi-kål.
Næringsindhold:214 kJ / 51 kcal
0,3 gFedt
3,4 gProtein
2,5 gKulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl kinakålen og skær den i mundrette stykker.
Step 2
Kom kinakålen i en skål og drys med salt.
Step 3
Dæk skålen til og læg noget tungt over der presser kålen ned, og sæt den i køleskabet i 2-3 timer.
Step 4
Pres kinakålen godt sammen.
Step 5
Bland kinakålen med Kikkoman Kimchi Chilisauce (eller læg den i en frysepose), lad den marinere natten over i køleskabet og server den.
Step 6
Marineret kimchi-kål kan opbevares i køleskabet i ca. 1 uge til 10 dage.
Opskrifts-ID: 1019
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide