

Kimchi-kål
Samlet tid
620 min.
20 min.
Arbejdstid
600 min.
Marineringstid
Metode og ingredienser til fremstilling af lækker kimchi-kål.
Næringsindhold:
214 kJ
/
51 kcal
0,3 g
Fedt
3,4 g
Protein
2,5 g
Kulhydrater
Fremgangsmåde
Step 1
Skyl kinakålen og skær den i mundrette stykker.
Step 2
Kom kinakålen i en skål og drys med salt.
Step 3
Dæk skålen til og læg noget tungt over der presser kålen ned, og sæt den i køleskabet i 2-3 timer.
Step 4
Pres kinakålen godt sammen.
Step 5
Bland kinakålen med Kikkoman Kimchi Chilisauce (eller læg den i en frysepose), lad den marinere natten over i køleskabet og server den.
Step 6
Marineret kimchi-kål kan opbevares i køleskabet i ca. 1 uge til 10 dage.
Opskrifts-ID: 1019
Opskrift som PDF
Mange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide