Kimchi-kål
Kimchi-kål

Kimchi-kål

4 1 Bedømmelse
Samlet tid620 min.
20 min.Arbejdstid
600 min.Marineringstid

Metode og ingredienser til fremstilling af lækker kimchi-kål.

Ingredienser

2 Portioner
 ½ 
kinakål (ca. 500 g)
1 tsk.
salt
Næringsindhold:214 kJ / 51 kcal
0,3 gFedt
3,4 gProtein
2,5 gKulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl kinakålen og skær den i mundrette stykker. 

Step 2

Kom kinakålen i en skål og drys med salt.  

Step 3

Dæk skålen til og læg noget tungt over der presser kålen ned, og sæt den i køleskabet i 2-3 timer.

Step 4

Pres kinakålen godt sammen.

Step 5

Bland kinakålen med Kikkoman Kimchi Chilisauce (eller læg den i en frysepose), lad den marinere natten over i køleskabet og server den. 

Step 6

Marineret kimchi-kål kan opbevares i køleskabet i ca. 1 uge til 10 dage.

Opskrifts-ID: 1019

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Skyl kinakålen og skær den i mundrette stykker. 

Kom kinakålen i en skål og drys med salt.  

Dæk skålen til og læg noget tungt over der presser kålen ned, og sæt den i køleskabet i 2-3 timer.

Pres kinakålen godt sammen.

Bland kinakålen med Kikkoman Kimchi Chilisauce (eller læg den i en frysepose), lad den marinere natten over i køleskabet og server den. 

Marineret kimchi-kål kan opbevares i køleskabet i ca. 1 uge til 10 dage.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05
06

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.