Hytteostwraps med sojamarineret kylling, spidskål og gulerod
Hytteostwraps med sojamarineret kylling, spidskål og gulerod

Hytteostwraps med sojamarineret kylling, spidskål og gulerod

Samlet tid 30 min.
15 min. Arbejdstid
15 min. Tilberedningstid

Hytteostwraps med saftig, sojamarineret kylling og sprøde grøntsager er et friskt bud på en hurtig og velsmagende hverdagsret. De er nemme at lave, mætter godt og har lige den rette balance mellem blødt, sprødt og salt.

Ingredienser

2 Portioner

Til wraps:

2 
æg
3 spsk.
hytteost
3 spsk.
hvedemel
Lidt salt og peber
Evt. lidt olie til panden

Fyld:

150 g
kyllingebryst, skåret i strimler
1 
gulerod, revet
lille håndfuld fintsnittet spidskål
1 tsk.
olie til stegning

Fremgangsmåde

Step 1

2  æg – 3 spsk. hytteost – 3 spsk. hvedemel – Lidt salt og peber – Evt. lidt olie til panden – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Blend æg, hytteost, 1 spsk. sojasauce og peber til en ensartet masse. Varm lidt olie på en slip-let pande og hæld halvdelen af blandingen ud som en tynd pandekage. Steg ved middel varme i 2-3 minutter pr. side. Gentag med resten. Lad dem køle let af.

Step 2

150 g kyllingebryst, skåret i strimler – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. olie til stegning

Marinér og steg kylling: Læg kyllingestrimlerne i en skål med sojasauce og lad dem trække i 10 minutter. Steg dem derefter i olie på en pande, til de er gennemstegte og let gyldne.

Step 3

1  gulerod, revet – lille håndfuld fintsnittet spidskål

Fyld wrapsene: Fordel revet gulerod og fintsnittet spidskål på hver wrap. Top med kylling og rul sammen.

Step 4

Server straks – evt. med lidt ekstra sojasauce eller chilimayo ved siden af.

Opskrifts-ID: 1608

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 æg – 3 spsk. hytteost – 3 spsk. hvedemel – Lidt salt og peber – Evt. lidt olie til panden – 1 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce

Blend æg, hytteost, 1 spsk. sojasauce og peber til en ensartet masse. Varm lidt olie på en slip-let pande og hæld halvdelen af blandingen ud som en tynd pandekage. Steg ved middel varme i 2-3 minutter pr. side. Gentag med resten. Lad dem køle let af.

150 g kyllingebryst, skåret i strimler – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce1 tsk. olie til stegning

Marinér og steg kylling: Læg kyllingestrimlerne i en skål med sojasauce og lad dem trække i 10 minutter. Steg dem derefter i olie på en pande, til de er gennemstegte og let gyldne.

1 gulerod, revet – lille håndfuld fintsnittet spidskål

Fyld wrapsene: Fordel revet gulerod og fintsnittet spidskål på hver wrap. Top med kylling og rul sammen.

Server straks – evt. med lidt ekstra sojasauce eller chilimayo ved siden af.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Få mere at vide

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.