

Grøntsagsspyd
Klassikeren på enhver grill, shish kebab. I grøntsagsversionen tilberedes denne ret af courgetter, peberfrugt, aubergine og forårsløg. Når disse grøntsager grilles, bliver de til en delikatesse fuld af sødme.
Fremgangsmåde
Step 1
De skyllede grøntsager skæres i stykker på ca. 3x3 cm.
Step 2
Bland olivenolien med sojasaucen, presset hvidløg, citronsaft og hakkede krydderurter. Gnid grøntsagerne med den nylavede marinade. De stilles nu til side i 15 minutter.
Step 3
Grill den på begge sider på en varm pande.
Step 4
Servér dem til brød eller som tilbehør til andre retter.
Opskrifts-ID: 1013
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide