

Grøntsager med Ponzu-mayo
Ponzu-krydret mayonnaise er perfekt til grillede grøntsager, men fungerer ligeledes fremragende i salater eller i en sandwich. I denne opskrift kan du bruge de grøntsager, du har lyst til.
Fremgangsmåde
Step 1
Skær squash og aubergine i skiver. Peberfrugten skæres i store stykker og kartoflerne skæres i kvarte. Skær løget i tykke skiver
Step 2
I en lille skål blandes olivenolie med 2 fed pressede hvidløg. Tilføj sojasauce, og bland det hele sammen.
Step 3
Grøntsagerne lægges ned i marinaden og skal trække heri i 15 minutter.
Step 4
Hæld Kikkoman Ponzu citrus sojasauce i en stor skål. Tilføj mayonnaise, hakket rosmarin og presset hvidløg. Smag til med peber og Kikkoman sojasauce, og rør det hele godt igennem.
Step 5
Grill grøntsagerne ved medium varme på en forvarmet plade/rist i ca. 7-10 minutter. Sørg for at vende dem med jævne mellemrum. Kartoflerne har muligvis brug for længere tid på grillen (ca. 15-20 minutter afhængig af størrelsen). Grill dem til de er blevet møre.
Step 6
Læg de grillede grøntsager på en tallerken.
Step 7
Server med Ponzu-mayonnaise
Opskrifts-ID: 1120
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide