Grillet torsk med peberfrugtsalat

5 1 Bedømmelse
Samlet tid 25 min.
25 min. Tilberedningstid

Saftig torsk serveret med en farverig salat krydret med en lækker dressing med tilsætning af sojasauce, lime og koriander vil være en fantastisk hovedret til grillaftenen.

Ingredienser

2 Portioner
300 g
torskefilet
1 tsk.
friskkværnet peber
1 tsk.
olivenolie

Salat

100 g
rød peberfrugt
100 g
grøn peberfrugt
100 g
gul peberfrugt
1 spsk.
olivenolie
1 spsk.
flydende honning
1 spsk.
limejuice
1 spsk.
hakket frisk koriander
Næringsindhold: 1009 kJ  /  241 kcal
7 g Fedt
295 g Protein
16 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Gnid torsken med olie og peber.

Step 2

Grill den på begge sider på en varm pande.

Step 3

I løbet af denne tid skæres de skyllede peberfrugter i strimler. Bland olivenolien med sojasaucen, limesaften, honningen og korianderen. Bland dressingen med grøntsagerne, og læg dem på tallerkener.

Step 4

Servér fisken med den færdiglavede salat.

Opskrifts-ID: 1016

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Gnid torsken med olie og peber.

Grill den på begge sider på en varm pande.

I løbet af denne tid skæres de skyllede peberfrugter i strimler. Bland olivenolien med sojasaucen, limesaften, honningen og korianderen. Bland dressingen med grøntsagerne, og læg dem på tallerkener.

Servér fisken med den færdiglavede salat.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.