Grillet kinakål med peanutdressing
Fremgangsmåde
Step 1
Del kinakålen i 4 dele (eller i 6-8 dele hvis det er et stort kinakål). Pensl kålen med en smule olivenolie og grill 3-4 minutter på hver side. Kålen skal ikke nødvendigvis tilberedes hele vejen igennem, da der gerne skal være noget sprødhed. Læg kålen på et fad.
Step 2
Skær kinaradisen i tynde skiver på et mandolinjern og læg i isvand.
Step 3
Rør peanut butter, sojasauce, limesaft og agavesirup sammen. Smag til med frisk peber og juster eventuelt konsistensen med en smule vand.
Step 4
Knus peanuts let i en morter.
Step 5
Hæld en smule dressing på kinakålen, pynt med skiver af kinaradise, knuste peanuts og urter. Server sammen med den overskydende dressing.
Opskrifts-ID: 997
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide