Græskarvafler med gedeost og pære

Samlet tid 30 min.
30 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner

Pastry

110 g
havremel
170 g
kefir
80 g
græskarpuré
1 
æg
2 spsk.
hakkede oliven
2 spsk.
hakket persille

Derudover

50 g
gedeost
1 
pære
Næringsindhold: 866 kJ  /  207 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Pisk ingredienserne til vaflerne grundigt sammen med et piskeris.

Step 2

Bag vaflerne sprøde i et forvarmet, smurt vaffeljern (bagetiden afhænger af dit vaffeljern).

Step 3

Når de er færdige, serveres de med gedeost og en skive pære.

Opskrifts-ID: 923

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Pisk ingredienserne til vaflerne grundigt sammen med et piskeris.

Bag vaflerne sprøde i et forvarmet, smurt vaffeljern (bagetiden afhænger af dit vaffeljern).

Når de er færdige, serveres de med gedeost og en skive pære.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.