Græskarhummus

Samlet tid 15 min.
15 min. Arbejdstid

Ingredienser

4 Portioner
250 g
kogte kikærter
50 g
tahini
70 g
græskarpuré
1 
fed hvidløg
10 g
olivenolie
saften af en halv citron
100 ml
koldt vand

Derudover:

4 
gulerødder i strimler
100 g
croutoner
1 spsk.
solsikkekerner
1 spsk.
persille
Næringsindhold: 728 kJ  /  306 kcal

Fremgangsmåde

Step 1

Kom de skyllede kikærter i en blender. Tilsæt græskarpuré, tahini, hvidløg, sojasauce og de resterende våde ingredienser og mix det til en jævn masse.

Step 2

Hæld det ud i en skål, dryp med olivenolie og drys med lidt solsikkekerner og persille. Server med gulerødder og croutoner.

Opskrifts-ID: 918

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Kom de skyllede kikærter i en blender. Tilsæt græskarpuré, tahini, hvidløg, sojasauce og de resterende våde ingredienser og mix det til en jævn masse.

Hæld det ud i en skål, dryp med olivenolie og drys med lidt solsikkekerner og persille. Server med gulerødder og croutoner.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.