

Fyldte kyllingebryst i tomatsauce med spinat, cashewnødder og sojasauce
Saftige kyllingebryst med fyld af spinat og cashewnødder får selskab af en mild tomatsauce med sojasauce og oregano. En enkel ret med masser af smag og lidt ekstra tekstur – perfekt til en hverdagsaften med lidt mere bid.
Fremgangsmåde
Step 1
2 håndfuld frisk spinat – 2 spsk. hakkede cashewnødder – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 tsk. olivenolie
Kom spinat, cashewnødder og lidt sojasauce samt én skefuld olivenolie op i en blender og kør til, du har en ensartet og gerne grov masse.
Step 2
2 kyllingebrystfileter – Evt. tandstik til at holde kyllingen samlet
Skær en lomme i hvert kyllingebryst og kom en skefuld fyld ind i hver. Luk med tandstik hvis nødvendigt.
Step 3
2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 2 tsk. olivenolie
Brun kyllingen i én skefuld olie og 2 spsk. soja på en pande og skru ned for varmen.
Step 4
1 dåse hakkede tomater – 1 tsk. tørret oregano – 2 spsk. vand
Tilsæt tomater, oregano, evt. resten af spinat/cashew-fyldet og 2 spsk. vand og lad det simre under låg i 20 minutter.
Step 5
Server med ris, pasta eller grønt.
Opskrifts-ID: 1607
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide