Fyldte kyllingebryst i tomatsauce med spinat, cashewnødder og sojasauce
Fyldte kyllingebryst i tomatsauce med spinat, cashewnødder og sojasauce

Fyldte kyllingebryst i tomatsauce med spinat, cashewnødder og sojasauce

Samlet tid 35 min.
15 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Saftige kyllingebryst med fyld af spinat og cashewnødder får selskab af en mild tomatsauce med sojasauce og oregano. En enkel ret med masser af smag og lidt ekstra tekstur – perfekt til en hverdagsaften med lidt mere bid.

Ingredienser

2 Portioner
2 
kyllingebrystfileter
2 håndfuld
frisk spinat
2 spsk.
hakkede cashewnødder
1 dåse
dåse hakkede tomater
1 tsk.
tørret oregano
1 tsk.
olivenolie til stegning
2 spsk.
vand
Evt. tandstik til at holde kyllingen samlet

Fremgangsmåde

Step 1

2 håndfuld frisk spinat – 2 spsk. hakkede cashewnødder – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 tsk. olivenolie

Kom spinat, cashewnødder og lidt sojasauce samt én skefuld olivenolie op i en blender og kør til, du har en ensartet og gerne grov masse.

Step 2

2  kyllingebrystfileter – Evt. tandstik til at holde kyllingen samlet

Skær en lomme i hvert kyllingebryst og kom en skefuld fyld ind i hver. Luk med tandstik hvis nødvendigt.

Step 3

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 tsk. olivenolie

Brun kyllingen i én skefuld olie og 2 spsk. soja på en pande og skru ned for varmen.

Step 4

1 dåse hakkede tomater – 1 tsk. tørret oregano – 2 spsk. vand

Tilsæt tomater, oregano, evt. resten af spinat/cashew-fyldet og 2 spsk. vand og lad det simre under låg i 20 minutter.

Step 5

Server med ris, pasta eller grønt.

Opskrifts-ID: 1607

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

2 håndfuld frisk spinat – 2 spsk. hakkede cashewnødder – 2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 tsk. olivenolie

Kom spinat, cashewnødder og lidt sojasauce samt én skefuld olivenolie op i en blender og kør til, du har en ensartet og gerne grov masse.

2 kyllingebrystfileter – Evt. tandstik til at holde kyllingen samlet

Skær en lomme i hvert kyllingebryst og kom en skefuld fyld ind i hver. Luk med tandstik hvis nødvendigt.

2 spsk. Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce2 tsk. olivenolie

Brun kyllingen i én skefuld olie og 2 spsk. soja på en pande og skru ned for varmen.

1 dåse hakkede tomater – 1 tsk. tørret oregano – 2 spsk. vand

Tilsæt tomater, oregano, evt. resten af spinat/cashew-fyldet og 2 spsk. vand og lad det simre under låg i 20 minutter.

Server med ris, pasta eller grønt.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04
05

Få mere at vide

Gå aldrig glip af noget igen!

Spændende information, lækre opskrifter og skønne konkurrencer

Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.