Cremet peber- og tomatsuppe med teriyaki-rejer
Denne opskrift på en cremet suppe er så enkel at lave og yderst lækker. Den er nem at lave og samtidigt super lækker. Den er fyldt med farverige friske peberfrugter og tomater og er ideel til en sund frokost eller som forret til en middag. Teriyaki-rejerne gør den ekstra særlig, men veganere og vegetarer kan blot udelade disse.
Ingredienser
Servér med:
Fremgangsmåde
Step 1
Steg peberfrugter, chili, tomater og hakket hvidløg i olivenolie i en gryde. Hæld bouillon ved, smag til med Kikkoman sojasauce (eller Kikkoman Ponzu ) og kog det i 20 minutter.
Step 2
Når suppen er næsten færdig, vendes de rensede rejer i Kikkoman teriyaki marinade og steges eller grilles, til de er færdige. Steg padronpeberfrugterne eller squashskiverne i olivenolie og drys basilikum og chili over.
Step 3
Blend suppen til den er jævn, smag til med peber og frisk basilikum. Servér med de kogte rejer og padronpeberfrugter.
Opskrifts-ID: 1038
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide