Cremet peber- og tomatsuppe med teriyaki-rejer

Samlet tid 45 min.
10 min. Arbejdstid
10 min. Marineringstid
25 min. Tilberedningstid

Denne opskrift på en cremet suppe er så enkel at lave og yderst lækker. Den er nem at lave og samtidigt super lækker. Den er fyldt med farverige friske peberfrugter og tomater og er ideel til en sund frokost eller som forret til en middag. Teriyaki-rejerne gør den ekstra særlig, men veganere og vegetarer kan blot udelade disse.

Ingredienser

2 Portioner
3 
røde peberfrugter
3 
saftige tomater
1 spsk.
hakket chili
1 
fed hvidløg
1 spsk.
olivenolie
400 ml
grøntsagsbouillon
 ¼ tsk.
friskkværnet peber
2 spsk.
friskhakket basilikum

Servér med:

150 g
rå rejer
60 g
padronpeberfrugt (eller squash)
1 tsk.
olivenolie
1 spsk.
friskhakket basilikum
1 spsk.
friskhakket chili
Næringsindhold: 1696 kJ  /  405 kcal
21,2 g Fedt
26 g Protein
26,6 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Steg peberfrugter, chili, tomater og hakket hvidløg i olivenolie i en gryde. Hæld bouillon ved, smag til med Kikkoman sojasauce (eller Kikkoman Ponzu ) og kog det i 20 minutter.

Step 2

Når suppen er næsten færdig, vendes de rensede rejer i Kikkoman teriyaki marinade og steges eller grilles, til de er færdige. Steg padronpeberfrugterne eller squashskiverne i olivenolie og drys basilikum og chili over.

Step 3

Blend suppen til den er jævn, smag til med peber og frisk basilikum. Servér med de kogte rejer og padronpeberfrugter.

Opskrifts-ID: 1038

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Steg peberfrugter, chili, tomater og hakket hvidløg i olivenolie i en gryde. Hæld bouillon ved, smag til med Kikkoman sojasauce (eller Kikkoman Ponzu ) og kog det i 20 minutter.

Når suppen er næsten færdig, vendes de rensede rejer i Kikkoman teriyaki marinade og steges eller grilles, til de er færdige. Steg padronpeberfrugterne eller squashskiverne i olivenolie og drys basilikum og chili over.

Blend suppen til den er jævn, smag til med peber og frisk basilikum. Servér med de kogte rejer og padronpeberfrugter.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.