Chokoladetærte med hindbær
Ingredienser
Tærtebunde
Chokolademousse
Pynt
Fremgangsmåde
Step 1
Kør ingredienserne til tærtedejen i en foodprocessor til dejen er sammenhængende. Pak dejen i husholdningsfilm og læg på køl i en time.
Step 2
Rul dejen tyndt ud, udstik 4 cirkler i passende størrelse og læg dem i tærteformene. Bag tærtebundene under pres (fx dækket af folie og tørrede bønner eller med en tom tærteform oveni) i 16 minutter ved 160°C. Man kan evt. raspe kanterne med et fint rivejern for at få en skarpere finish.
Step 3
Pisk æggeblommer, sukker og sojasauce til det er luftigt. Vend resten af den smeltede chokolade i (ca. 75 g). Fold pisket fløde i og dernæst stiftpisket æggehvide. Hæld moussen i en sprøjtepose og sæt små toppe på tærtebundene, når chokoladen er stivnet.
Step 4
Vend hindbærrene med limesaft og TABASCO® Pepper Sauce. Fordel hindbærrene på tærterne og pynt med skovsyre.
Tip
Både tærtebunde og chokolademousse kan tilberedes i forvejen, så det blot er hindbærrene som skal marineres og tilføjes inden servering.
Opskrifts-ID: 708
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide