Chokoladeæbler

Samlet tid 50 min.
30 min. Arbejdstid
20 min. Tilberedningstid

Fyldt chokoladeæble med nødder fra grill – overraskende krydret Chokoladeæble fra grill, en opskrift med KIKKOMAN sojasauce. Overrask dine gæster med en kombination af fyldt æble med chokolade og nødder i en cremet dej. Perfekt afrundet med den krydrede KIKKOMAN sojasauce.

Ingredienser

4 Portioner
4 
syrlige æbler (f.eks. Idared)
2 spsk.
friskpresset Citronsaft
80 g
mel
2 spsk.
kakaopulver
80 g
mørk chokolade
120 g
smør
120 g
sukker
2 
æg
2 ½ spsk.
chokoladelinser
60 g
pekannøddekerner
Næringsindhold: 3368 kJ  /  805 kcal
50 g Fedt
10 g Protein
78 g Kulhydrater

Fremgangsmåde

Step 1

Æblerne vaskes, tørres og skæres i halve på langs. Kernehuset og lidt af frugtkødet tages ud med en udkerner. Citronsaft og KIKKOMAN sojasauce blandes og æblehalvdelene pensles med den.

Step 2

Mel og kakaopulver blandes. Chokolade og smør smeltes i en skål i et vandbad. Tag skålen ud af vandbadet, lad chokolade-smørblandingen afkøle kortvarigt, og rør derefter sukker, æg og mel-kakaoblandingen grundigt i.

Step 3

Æblerne fyldes med chokolademassen og dækkes med chokoladelinser og pekannøddekerner.

Step 4

Læg de fyldte æblehalvdele på en grillplade og grill dem indirekte i cirka 20 minutter.

Opskrifts-ID: 962

Opskrift som PDF

Download som PDF

Mange tak for din tilbagemelding!

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

Æblerne vaskes, tørres og skæres i halve på langs. Kernehuset og lidt af frugtkødet tages ud med en udkerner. Citronsaft og KIKKOMAN sojasauce blandes og æblehalvdelene pensles med den.

Mel og kakaopulver blandes. Chokolade og smør smeltes i en skål i et vandbad. Tag skålen ud af vandbadet, lad chokolade-smørblandingen afkøle kortvarigt, og rør derefter sukker, æg og mel-kakaoblandingen grundigt i.

Æblerne fyldes med chokolademassen og dækkes med chokoladelinser og pekannøddekerner.

Læg de fyldte æblehalvdele på en grillplade og grill dem indirekte i cirka 20 minutter.

Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften

Mange tak for din tilbagemelding!

Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!

01
02
03
04

Gå ikke glip af noget lækkert!

Tilmeld dig og få regelmæssigt tilsendt lækker inspiration!
Alle obligatoriske felter skal udfyldes.

Jeg vil gerne informeres om tilbud og produktnyheder per e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.