

Cherry lady
En udsøgt cocktail med kaffe, der kombinerer varmen fra whisky med en dyb espressosmag og et strejf af kirsebær. Den er perfekt til dem, der elsker dristige og overdådige smage.
Fremgangsmåde
Step 1

40 ml skotsk whisky – 40 ml kirsebærlilkør – 120 ml espresso (2 shots) – 20 ml ahornsirup – 2 skvæt Kikkoman Naturligt Brygget Sojasauce – 16 isterninger (en isterning vejer omkring 20 g)
Bland alle ingredienserne sammen og fordel dem i de to cocktailshakere. Ryst shakerne godt, indtil de føles kølige.
Step 2

Revet chokolade som pynt
Si blandingen uden is over i cocktailglassene og pynt hvert glas med lidt revet chokolade.
Tip:
Drik alkohol med omtanke - for meget alkohol kan skade dit helbred.
Opskrifts-ID: 1400
Opskrift som PDF
Download som PDFMange tak for din tilbagemelding!
Fortæl os gerne, hvad du synes om opskriften
Bare klik på det antal stjerner, du vil give opskriften: jo flere stjerner, desto bedre!
Få mere at vide